Diskuze

Zítra fotbal dobře jdu.

Zdar chlapi pokud nebude pršet tak bych si šel kopnout.

Ahoj pánové, omlouvám se, ale v sobotu na turnaj pravděpodobně na 90% nebudu

Já bych šel

Pardon chybička je to tohle http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204

Nazdar chlapi, tak zítra už dáme fotbálek v Hodoníně v 18:00, ne? Přijdou i kintříci tak nás bude o 3 víc takže by jsme se už měli sejít! Pište kdo by šel..Jestli sem teda ještě chodíte..

Zdarec, Takže turnaje v Křetíně se nezůčastníme z důvodu malého zájmu. Tudíž máte v sobotu volno.

Zdarec, je potřeba do zítřka potvrdit účast na Křetínském turnaji.
Jelikož je dost malý zájem v hlasování tak to vypadá že se nepojede. Pište ano/ne. V tuto chvíli je účast nemožná.

Doufám, že jste si akci užili! Pivo bylo jako křen a teklo proudem. Uzený maso se rozplývalo na jazyku. Tak věřím že si to brzy zopakujeme!

Do fotogalerie jsem přidal pár fotek ze zakončené

Nyní máme tři varianty turnajů tak na to mrknite.

Čágo chlapy,od středy 1.7. do pátku 10.7. budu mimo.Ale na ten turnaj snad budu.

Zdar tak ani nevim kdy mě včera vypadl jistič,nebo dneska????No každopádně dobrá akce

Taky bych na fotbálek šel.

Já bych mohl na fotbálek.Dejte vědět jak se podařila zakončená.

Tak jak vyplývá z ankety, o středeční fotbálek pár lidí zájem má. Uděláme tedy ve středu fotbálek v 18:00 hod v Hodoníně. Kdo chce příjde, kdo nechce ať ještě relaxuje. Napište sem tedy kdo pujde ať víme jestli se slezeme...

Zdarec přidávám opis hodnocení zápasu s Boskovicemi, sttažený ze stránek soupeře:
Utkání se hrálo za stálého a vytrvalého deště. A ačkoliv má v takovém počasí umělá tráva spoustu výhod, hra byla dosti komplikovaná. Chvílemi se totiž trávník měnil v jednu velkou klouzačku. Ale nyní k průběhu zápasu. Jelikož jsem dojel pozdě a musel v suchu vyplnit zápis, tak jsem zmeškal první dvě branky. Ovšem Peca mne hned ujistil, že vyrovnání na 1:1 zařídil on.
První polovinu zápasu jsme měli hru plně pod kontrolou. Využívali jsme postupnou i rychlou rozehrávku, ale do zakončení jsme se dostávali zřídka. Soupeř, který od začátku bojoval co to jen šlo, nám ale ukázal co to znamená být efektivní. Do moc střel se nedostal, ale o to lépe jich využíval. Ještě před přestávkou se dostal do vedení, když přízemní střelu před mackem tečoval jeden z našich obránců. Do poločasu mohl vyrovnat Peca, ale míč se od břevna odrazil mimo.
Druhý poločas jsme stáhli hru na dva obránce a pokoušeli se co nejrychleji otočit vývoj utkání. První bod se podařil, když Martin z úhlu prostřelil brankáře. Bod číslo dva, tedy jít do vedení se ale již nepovedl. Byť jsme byli herně o něco lepší, dostali jsme během chvíle dvě branky po našich chybách a hra propadla chaosu. Nic nepřidala ani nevraživost mezi námi samotnými či vůči soupeři, který posledních deset minut zdržoval, kde to jen šlo. Takový je ale fotbal.
Peca se sice zasloužil dobrým napadáním o snížení, když se od něj míč doslova odrazil do sítě, ale Kněževes také dokázal vsítit ještě jednu branku. Poslední zápas jara tak skončil další prohrou a jen ukazuje, že do podzimu musíme na mnoha věcech zapracovat. A ne všechny se týkají fotbalového umění.

Toto datum je pro mě totální tabu.

Tak mě teď volal borec z Louky a zval nás na turnaj 25. července. Nechápu co všichni s timhle datumem mají.. Tak to sem píšu aby jste o tom věděli, jestli o to máte zájem dejte vědět..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 1
Omlouvam se,ale v sobotu nebudu něco mně na poslední chvilí do toho vlezlo.Třeba stihnu část turnaje uvidím.