Diskuze

zdar irzi ...jo newa ..tak ja budu cekt kolem pul 6 pred barakem jo. ...

břeny nevadí že tě vezmu já? Aspoň mi budeš moct vrátit pajsku.

Tak trenink je zitra v 18:00 v Hodonine.. Breny myslim ze marta je na dovolene, takze ten te asi nevemee,, ale zkus se nejak dopravit. At nas je hodne

cau martas jesli pojedes na trenink tak estli by ses pro me stawil dikes

zdar kdy a kde bude ten tréning. Když tak to sem napište.

Zdarec, tak dneska jsem se dozvěděl, že turnaj v Louce je zrušenej.

Je to tak, milda ani martin nejdou takže pokud by jsme nesehnali golmana tak je to naprd. Jinak chlapy ve stredu v 6 v hodonine fotbalek! Tak snad vsici dojdete!

Nazdar lidi. Ve středu jdu do práce takže tady v té diskusi budu očekávat info o turnaji. Asi to visí na tom golmanovi že jo

V pohode vzhledem i k pocasi to nema smysl a zitrejsi trenink se rusi. Na ten turnaj bych rad zatim to mam pul napul taky uvidime jak bude

Jo a ještě jsem zapomněl, že na ten turnaj v Louce asi budu mít tak z 50% brankáře.

Zdarec chlapi, v neděli u nás hřiště asi nepřipadá v úvahu, neboť dneska nachcalo asi 30 mm a já stejně v neděli nemůžu. A to v důsledku dnešního deště jsme toho na stavbě moc neudělali. Tak se nezlobte.

Taky se uz tesim, az na to .... pocasi. Pokud by to slo v hodonine nejlepsi volba

Zdarec hovada, ja bych šel určo taky! Jardo myslis ze uz bude hriste v hodonine v nedeli OK?

Cau kuci udelame v nedeli nejakej ten trening (ma bejt zima,ale prset jen nekde).Neco by to chtelo,protože už me svrbí nohy:

http://tn.nova.cz/vase-zpravy/jizda-v-zabkach-na-skejtu-skoncila-padem.html

Poděkování všem co byli na turnaji,až na ten začátek dobrý.Chuť nám určitě spravili tři vítěztví na konec

Jasný,stavíme se pro tebe v 7:30 hod.

cau wartass muzu je ted as wama??zitra???jak si mi rikal na te zakoncene ???

Zdarec cucáci

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
Tak to jsem rád,že je ten turnaj zrušenej těžko bych ten rybník přeplaval abych vám to odchytal