Diskuze

Ahoj chlapi, dneska na trenink nemůžu musíme si zkusit hasiče. Tak se omlouvám. Myslím že ti hasiči budou na hřišti tak dnešní trénink fotbalu u nás nemůže být. J

Jasný,ale za jakou cenu

Marťas, sehnal si to kladivo?

Dneska je trénink v Hodoníně a 18:00hod pokud počasí dovolí.

Čau kluci jak to bude dneska s tréninkem ? Když je ten fotbal v tv sejdeme se vůbec ?

Kdo nebyl na turnaji v Sulkovci oznamuji,že v pátek 14.8.2009 asi v 18:00 zapijím na zahradě KD v Olešnici svobodu.Dojděte zachlastáme.
P.S.:Kdo nemá rád pivo z kelímku vemte si krygl.

Tak pánové řeším opět problém s trenkama od dresů,už chybí dvoje takže co nejdříve vratit!!!!!!!!!!!

Do fotogalerie jsem přidal fotku z turnaje.

Takže pánové děkuju všem za sobotní turnaj.Myslím,že jsme si pěkně zahrali a hlavně se pěkně pobavili,co???

Zdar Martine,pojedu tam po vlastní ose a budu tam včas.Čau

Odjezed na turnaj do Sulkovce je v sobotu 8.8.2009 v 7.45 hod. od kulturního domu v Olešnici.

Dnes trénink v 18.00hod. v HODONÍNĚ

Takže jsem ten Sulkovec domluvil 8.8 2009 v 8:00 hod.

Tak pánové od neděle nám začínají tréninky a k tomu patří i včasné omluvení se pokud nemůžete.Na hlavní stránce bude před každým tréninkem potvrzení účasti.Nepište tam pokud jdete POUZE pokud nemůžete.Za každou neomluvenou neúčast je pokuta 50 kč.Já vím,že to tu už bylo,ale říkám vám že ted´si to pohlídám.A takový výmluvy jako já to minule říkal mě vůbec nezajímají.Máte doma internet všichni,takže je to na vás!!!!!!!A pokud internet nemáte tak mě napište sms.

Zdar chlapi, ještě se trošku zotavuju. Už to zdravotně vypadá líp a kolo tomu vůbec nevadí ale tak do pouti to ještě vidím na herní pauzu

Zdar je možno hrát turnaj 8.8 v Sulkovci,ale není to malá kopaná je to taková střední.Hraje se 6+1 a brány jsou velké asi jak v Letovicích v hale,možná i větší.Potřebují to vědět co nejdřív. Je potřeba se domluvit abych jim dal vědět.Čaooo

Tak kluci je tu srpen a opět začínáme s tréninkama.Udělal jsem anketu ohledně dnů a časů tak se k tomu vyjádřete a pokud máte nějaký lepší nápad pošlite mě sms.Jinak přidal sem foto z turnaje ve Vranové.

Ahoj pánové, zítřejší trénink bude v 10:00 h v Hodoníně. Těším se na hojnou účast.

Zdar všichni.
Jak to bude se zítřejším(nedělním)tréningem ?????
V kolik a kde?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 1
Tak pánové za týden začíná sezóna a na tréninkách se scházíme v šesti.Jsem zvědav na naše výsledky.Připadá mě že,jsme jak Olešnický béčko tam si chodí všichni taky jen zahrát a je jim jedno kolikátí skončí.