Diskuze

Kluci Adamov v pohodě makali jsme a myslím,že ten výsledek nebyl nejhorší

Kluci tak super. Zamluvim stul. Detaily jeste domluvime

tak už jsme kluci 4...jdu taky.

Tak už tři.Já bych určite šel taky.

Urcite nepocitam s velkou ucasti, ale pokud by nas bylo 4-5 tak bych to usporadal. Zatim jsme dva tak uvidime.

To určitě,ale já bohužel nepříjdu jdu na zpívání.

Souhlasím, nedávám tomu moc naději.
Zajistíš li místo u TV tak určitě přijdu!!! Myslím že si to tak trochu zasloužíme, co říkáš Martine?!!

Dobrej nápad ,ale myslím si,že se těžko sejdeme na fotbal na hotelu když se nesejdeme hodinu předtím na zápas.

Ahoj panove! Mel bych pro Vas navrh. V sobotu se hraje v TV zapas Cesko-Slovensko. Myslim ze na to budeme asi vsichni koukat. Tak jsem si povidal, co se domluvit a koukat na to na Hotelu na Zavrsi. Pokecame, dame pivko a pak domu. Uz jsme se takto jednou sesli na ligu mistru a bylo to prima. Tak dejte vedet, co vy na to. Zdravi Vas marod.

Ve středu 2.9. nepůjdu z důvodu obživy na tréning.
A TAK TO BUDE 5 X KRÁT PO SOBĚ

Hodonín padá už tam vrcou.Takže trénink v Olé.

No právě se nějak nemůžu dovolat Jardovi, aby jsme to měli jistý.

Jsem plně pro, jen to musíš dát na vědomí všem, dej to na net. Pokud je jistota že to tam opravdu pude.

Čus kluci, co kdyby jsme ještě dneska udělali trenink v Hodoníně? včera jsem tam koukal že se hřiště ještě nebagruje, tak by jsme ho ještě jednou mohli využít ne? Myslim, že by se nás tam i víc sešlo.

Zdarec Pánové, omlouvám se z nedělního tréninku a to z důvodu pracovní vytíženosti. Mějte se a ve středu budu dělat vše pro to, abych se dostavil.

Tak hovada sezóna je za dveřmi, slyšel jsem, že jste si ve středu parádně zahráli. Tak to má byt. Teď už jen ať se nám vyhýbá zranění a dobře tuhle sezónu začneme. MÁME NA TO... Knezeves riders GOOOOOO(pro němčináře Kněževští jezdci jedem )!!!!!

Pánové mrknite do sekce Pro hráče

Tak teda dneska v Knezevsi nebo jak?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 5
Koukal jsem na vysledky, a nestacim se divit. Pohora vyhrala ve Skalicce 6:0 ?????????? to tam asi nikdo nebyl a oni hrali proti divakum..... Kazdopadne jejich honba za druhym mistem se asi meni v sen.