Diskuze

Každopádně si myslím ,že Rudná to hřiště vůbec nepochopila

Stejně by mě zajímalo jak Pohora zdolala Rudnou, že by hřiště?!

Pokud v sobotu rupnem tak je to ale už hotový, to už se nepletu

čoveče máš recht, ted na to koukám. ted si mě spravil náladu po uspěchu sa postupem na MS

Dázo nesouhlasím s tebou ještě pořád je tu šance na 8.místo špatně jsi to spočítal pokud Rudka a Boskovice už nebudou bodovat a my oba zápasy vyhrajeme tak jsme osmý!!!!

Poděkování za dnešní zápas patří hlavně rozhodčímu, který zvládl zápas velmi dobře.Díky

Jasný zbytečně to nehrot´

cus martas hele newim jesli dneska pudu na trenink ....mam byt nemocnej ae uz chodim do skoly tak newim estli me nasi pusti tak kdyby ne tak nepridu

Martine vypiš sem všechny ty co ještě tenhle rok nesekli hriště

Dobrý večer pánové, v sobotu večer po zápase s šebetovem hraje reprezentace další zápas kvalifikace MS. Posledně se z toho vyklubala velmi povedená akce. Tudíž, pokud tento se tento zápas chystáte sledovat, navrhuji tuto činnost dělat společně u piva na závrší. Dejte vědět.

cus kluci newim estli pridu we stredu na ternink jsem nejakej nemocnej ale budu se snazit prijit

pokud se budou hlásit "všichni" tak o opět sfouknem, vyděl bych to na čtvrtek. ALe tím se nemění nic na tom že dobrovolníci mají přednost

Je potřeba posécti hřiště hlásí se někdo dobrovolně??

Přesně tak, odvedli jsme dobrou práci, což i soupeře zjevně překvapilo

Tak panové k včerejšímu zápasu,konečně jsme se taky pořádně sešli a potrápili soupeře.V zápase jsme sice nebodovali,ale určitě se nemáme za co stydět,což potvrdil i náš soupeř.

Sekce Pro hráče

Gólmani,gólmani co máte pořád proti gólmanům,sem tam to prostě nevýjde no.

Jednoznačně gólmani a jejich "povedené zákroky"

Pro koho????

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
jo pochopit ze rudna prohrala vetsim rozdilem nez my v sesti hracich, a ze slovaci rupli se slovincama kdyz s nama remizovali.....to jsou veci nad ramec meho chapani. k vcerejsimu zapasu jsem nasel dobry srovnani. a to je nas zapas v boskovicich, taky se tam hral otevreny zapas s mnoha sancemi na obou stranach, a boskovice nas chvilemi taky tlacili, tam jsme to ale zvadli takticky lepe my. vcera se nam to nepovedlo. jinak si myslim ze mel vcera sebetov vic stesti na tece nez herni prevahy. nasi smulou nejsou prohry s muzstvi jako sebetov, ale odevzdane zapasy s pohorou. bud jak bud je to to porad jen fotbal.