Diskuze

Škoda, byli v pohodě.

Nezmaři Šebetov se nepřihlásili což mě překvapilo.

vypečená skupina...

Tak tady je seznam našich pravděpodobných soupeřů pro rok 2010. Zůstáváme v základní soutěži.:
TJ SOKOL VALCHOV "B"
SK SKALIČKA 2003
FC POHORA
OREL ROCK BOSKOVICE
TJ RUDKA
SK KNĚŽEVES 2006
FC Moravská Chrastová
TJ K20 Šošůvka
TJ Ultras Vysočany
SK Horní Poříčí

Já to zkoušel zpočítat, je pravděpodobné že padlo i více golů.... 3 Koudini, 2 Ital, 2 Jára, 2 Hans, 1 Tomáš, 1 Bobina. Pokud nekdo dal a neni napsal ozvite se

Reportáž dělat nebudu,ani nevím kdo všechno dával góly

Ahoj Martine, bude z přáteláku napsána i nějaká reportáž ,nebo mi to v úterý poviprávíte ?

Tak dneska jsme podali velice dobrej výkon.Nejsem si jistej jestli by jsme uhráli stejnej výsledek i na trávě.Dnes bylo opět vidět že nám tento povrch více vyhovuje.

Chlapáci taky vám přeju šťasnej novej rok a hlavně to zdravíčko.

Jarda Sýkorů

Čau kluci, kdo je to Syki?, jen abych vědel kdo hraje

Všem špílmachrům přeji šťastný Nový rok

Pro Dejva.Mám tvou dlahu na prst,nevím jak se mně dostala do kabele"nekradu"!Na fotbal půjdu nejdřív příští neděli.Kdybys ji nutně potřeboval tak brnkni,ale doma budu nejdřív v tuto neděli večer.

Pro Brenyho, tak to je vcelku nepříjemný...tekutá strava a moc toho asi taky nenamluvíš. Tak ať se to dobře hojí!!!

Tos dostal na silvestra,nebo co??

cus kluci taky se pripojuji ke gratulaci do roku 2010 a zaroven se chci omluvit ze nepojedu v nedeli do letovic,mam zlomenou celist .......

A hodně úspěchů na hřišti.

Pánové ,přeju Vám mnoho štěstí a taky zdraví do nové sezóny a nového roku 2010

Na nedělní přátelák si vemte modrý trička kdo máte at´nemusíme brat dresy.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
Čau kucí, od pátku jsem na horách, takže pro akce trénink neděle a příští úterý se musím bohužel omuvit