Diskuze

Od této sezóny bude primárním zdrojem informací www.foosys.com. To znamená ,že by tyto stránky měli být centrální a výsledky by se zde měli objevit jako první.Každopádne se na tyto stránky podívejte podle mě BEST OF

Zdar,dneska dobrej fotbálek.Mimochodem nezkoušejte zastavit Jardu nestojí to za to

Něco co stojí za to vidět, na pobavení:
http://www.youtube.com/watch?v=bgGnBQ6qtbA

Nedělní trénink se ruší!!!!!!!!

Překvapilo to někoho???

A chces je vypraný?Kdyby ne,tak na nich pěstuju pěknou hnědou kolejnici

Honzovi: Prosím dones na trénink trenýrky od dresu. Již měsíc úspěsně zapomínám ti o ně říct. Jsem hlava děravá.

Vůbec si z toho nic nedělej, Maximálně se tam budeš motat jako já v neděli..... účast se cení

Miloši já ti věřím,ty to zvládneš

Zdravím všechny na trénink se už těším ale mám obavy z toho abych to od půlnoci do sedmi večer vydržel

Jako vždy. Sodovky a nuda.

Zdarec borci tak jak dopadl včerejší ples?

Pánové páteční ples pořádně zvažte,tady to bude hodně ostrý

Vzhledem k tomu že máme tendence zapomínat na dohodnutá pravidla, byl jsem pověřen některá oprášit.
Potvrzování účasti na tréninku.
Bylo dohodnuto a několikrát opakováno, že omluvení se z tréniku lze nejpozději den předem.
Bohužel, toto pravidlo není v poslední době dodržováno.
Od tohoto týdne bude možné potvrzovat účast na tréninku pouze do půlnoci před jeho konáním.
Podle účasti se domlouvají auta a také cizí hrači když nás je málo.
K tomu je nezbytné znát účast dopředu.

Já jsem to s tou účastí myslel spíš ze strany hráčů týmu, když počítáme i "hosty" tak se scházíme parádně. Dneska to byla fakt sranda to tak prostě hold někdy býva ale máš Juro pravdu, i o tom to je. Každopádně bych vyzdvihl tvoje souboje s Jardou, vy jste se trefovali fakt často ale STÁLO TO ZA TO!! Pěkný souboje

Zdar kluci, té dnešní parodii už jen chyběl Pepík W. se svýma hláškama. Popravdě jsem se dnes opravdu bavil a to je vlastně taky někdy dobrý. Zhodnotil bych to asi takhle: trefit prázdnou branku je prostě složitý, ale Jarda trefit lze

No chabá ani ne, dnes spíš naše výkony

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
POZOR!25.2.2010 se mně narodila dcera.Bližší informace podávám 12.2.2010 tj.v pátek v 19:00 na hotelu Závrší,nekuřácký prostor.
Budu Vás tam čekat