Diskuze

REPORTÁŽ SK KNĚŽEVES 2006-TJ K20 ŠOŠŮVKA 3:0 (3:0)Pošmourné nedělní ráno a domácí premiera týmu Kněževse v sezóně 2010. Již z prvního pohledu na hřiště bylo znát,že hosté ze Šošůvky budou tým dobře disponovaný pro hru vzduchem, což vzhledem k novému nešťastnému pravidlu o výhozech přes půl mohlo vzbuzovat obavy. Další věc na první pohled patrná byla přítomnost pana Nemetha z Louky, což zasvěceným musí činit velkou radost. Kontakt s tímto velmi respektovaným sudím je skvělou prací managementu teamu a mnoho jiných mužstev nám takto skvělého arbitra může jen závidět. V našem mužstvu absentovali jen Veselej Pepík a Dáza, takže se šlo na věc. Z počátku soupeř předváděl očekávaný styl s nátlakem na brankovišti což však zkušená obrana Haška, Břenek, Doskočil eliminovala úspěšně a kluci se dostávali postupně do tlaku jemuž však chybělo gólové vyústění. Poprvé udeřila ocelová pěst když se blankytní dostali do přečíslení po promáchnutí šošůvského obránce, David na sebe vylákal i golmana a před prázdnou naservíroval Milošovi - 1:0. Záhy se dostal ke kulatému nesmyslu znovu David, vystřelil a jeho ránu tečoval Honza znovu za záda brakaře K20 - 2:0. I přesto že se útočníci hostí stále tlačili do brankoviště a kluci měli dost práce s jejich pokrytím, byla jejich snaha většinou stereotypní a tak přišla na druhé straně věc, jež mě zřejmě nadlouho uvízne v paměti. Na dlouhý přízemní míč si z po pravé straně nasprintoval Jarda. Ti co vědí o kom je řeč asi tuší, že stavět se mu do cesty není práce příjemná pro někoho koho zatím život ještě baví. Jarda odcentroval následně předskočil zkoprnělého obránce a poslal Kněževes do třígólového vedení - 3:0. To vše se odehrálo cca do 20té minuty. I v dalších okamžicích měli Bobina, Tomáš a mnoho dalších šanci navýšit skóre ale nebylo jim přáno

Pánové vy jste se taky rozjeli kdybyste měli plnej počet zápasů tak jste asi první a my druzí a škoda že náš nejlepší střelec proti vám hrát nebude a ještě chci doplnit informase pEpY W prohrávali jsme 1:0 a právě zraněný hráč dával na 1:1 Ať se daří

Ještě krátká reakce na hráče č.8. Řídím se pravidlem ,že podle sebe soudím tebe. Já bych si při průniku přes dva hráče či přešlapovačky u rohového praporku nejspíš komplikovaně zlomil končetinu a přivodil i mnoho dalších zranění a tak mám v úctě ty kteří něco podobnýho umí

Tak v prvé řadě především gratulace

nazdar lidi kolik ste vyhráli ?????

Gratulace k dnešnímu vítězství. Hoši jen tak dál.

Zase to moc neprehanejte

Velice zajímavé

Dnes jsem shodou okolností shlédl část utkání Rudka-Horní Poříčí takže napíšu čeho jsem byl svědkem. Viděl jsem utkání cca od 40té minuty a stavu 1:1 a první důležitý okamžik bylo nepříjemné zranění domácího hráče, který šel příliš horlivě do souboje na dlouhou nohu a ta nevydržela tlak v souboji a praskla.

Tak a je tady další kolo. Zdá se že terén bude trošku těžší než jak by to bylo ideální, ale podle informací o týmu ze Šošůvky se bude jednat především o hřiště výrazně větší než jaké mají hosté. Tak jde do tuhýho a doufám, že mančaft přistoupí k utkání zodpovědně vzhledem k tomu,že se hraje v neděli ráno že Breny

Sekce Pro hráče-Důležité . Jo a taky tady máme anketu

No komentáře z utkání od Blanska jsem ještě nečetl, ale myslím že bychom si naopak zaloužili cenu fair play. Kluci z Blanska byli vcelku sympatičtí, ale v průměru o hlavu a více menší o o kilech raději nemluvě. Průměrný věk 17-18 let. Hrát proti takto drobným hráčům, navíc na neuvěřitelně klouzajícím povrchu bylo hodně náročné. Mě bránil jeden cca 16 letý kluk 159 cm. 45 kg. Do hlaviček jsem raději moc nechodil z obavy že ho zraním. A tak hráli i všichni ostatní. Nebyl tam jediný těžký faul, spíše se tam hodně mluvilo. Bohužel i z publikem což bylo snad naposledy. Rozhodčí pískal v rámci možností, ale samozřejmě lehce pro domací, kdy hlavně nepískal jejich ruky. Myslím že vrůst bude i hlavním problémem pro Blansko v nadcházející sezóně (ještě že nebudou hrát v Horní Lhotě). Muž zápasu je velmi subjektivní. Breny hrál naprosto výborně, ale stejně tak i Bobina který neuvěřitelně zahrál na středu a v osobním bránění. Dáza hrál velmi jistě a dokázal podržet balon ve předu. Jarda Hašků byl v obraně bez chyby. Stejně tak by se nemělo zapomínat na hráče od kterých se výborný výkon prostě už automaticky očekává a tím je pro mě Pepa Veselý. Včera pro mě byl Mužem zápasu celý tým. Protože jsme konečně hráli pro sebe a jeden za druhého. A zato velké Díky.

Dík za info z Chrastové a jestli můžu mluvit i za kluky tak se těšíme na derby. Ať se daří i vám s vyjímkou právě tohoto utkání

Borci včera v Chrastové to měla být výhra a né remíza my měli asi 10 vyložených šancí a soupeř ze dvou střel na bránu dal dva góly a povrch hřiště byla katastrofa pač se hrálo ve Vítějevsi kde se po zemi nedalo nahrát a mužstvo sme posílili jen o jediného hrače jinak vše jak bylo na podzim! Ať se kluci daří

Je to sranda

Mrkněte na koment soupeře k utkání. Je to docela hysterickej výkřik a brekot

Určitě máš pravdu Pepi a to v obou případech.Rozehrávka gólmanem přes půl je tragedii,bohužel pro letošní rok součástí.Co se týče Rudky tak ta ukázala už na podzim obrovské zlepšení.

Taže vážení přátelé, dá se už trošku spekulovat o tom,že kluci z Rudky buď posílili nebo se poučili z loňska. Mají čtyři ze šesti bodů a to se nedá ignorovat. Myslím a pevně v to doufám, že se bude dařit i vám a zkušenosti se projeví. Jěště se chci zeptat na vliv nového pravidla na hru. Podle mě to musí docela poškozovat "fotbalovost" a to hlavně na menších placech

Borci tak parááda gratuluju a jen tak dááál!!!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
Pepi co dodat 1A.Reportáž hodná mistra.