Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil wartass | 02.05.2010 23:36
Pepi co dodat 1A.Reportáž hodná mistra.
Osobní profil pEpA W | 02.05.2010 23:09
REPORTÁŽ SK KNĚŽEVES 2006-TJ K20 ŠOŠŮVKA 3:0 (3:0)Pošmourné nedělní ráno a domácí premiera týmu Kněževse v sezóně 2010. Již z prvního pohledu na hřiště bylo znát,že hosté ze Šošůvky budou tým dobře disponovaný pro hru vzduchem, což vzhledem k novému nešťastnému pravidlu o výhozech přes půl mohlo vzbuzovat obavy. Další věc na první pohled patrná byla přítomnost pana Nemetha z Louky, což zasvěceným musí činit velkou radost. Kontakt s tímto velmi respektovaným sudím je skvělou prací managementu teamu a mnoho jiných mužstev nám takto skvělého arbitra může jen závidět. V našem mužstvu absentovali jen Veselej Pepík a Dáza, takže se šlo na věc. Z počátku soupeř předváděl očekávaný styl s nátlakem na brankovišti což však zkušená obrana Haška, Břenek, Doskočil eliminovala úspěšně a kluci se dostávali postupně do tlaku jemuž však chybělo gólové vyústění. Poprvé udeřila ocelová pěst když se blankytní dostali do přečíslení po promáchnutí šošůvského obránce, David na sebe vylákal i golmana a před prázdnou naservíroval Milošovi - 1:0. Záhy se dostal ke kulatému nesmyslu znovu David, vystřelil a jeho ránu tečoval Honza znovu za záda brakaře K20 - 2:0. I přesto že se útočníci hostí stále tlačili do brankoviště a kluci měli dost práce s jejich pokrytím, byla jejich snaha většinou stereotypní a tak přišla na druhé straně věc, jež mě zřejmě nadlouho uvízne v paměti. Na dlouhý přízemní míč si z po pravé straně nasprintoval Jarda. Ti co vědí o kom je řeč asi tuší, že stavět se mu do cesty není práce příjemná pro někoho koho zatím život ještě baví. Jarda odcentroval následně předskočil zkoprnělého obránce a poslal Kněževes do třígólového vedení - 3:0. To vše se odehrálo cca do 20té minuty. I v dalších okamžicích měli Bobina, Tomáš a mnoho dalších šanci navýšit skóre ale nebylo jim přáno Tak se koncem poločasu do tlaku dostali hosté a Martin se měl co ohánět, přičemž mu dvakrát pomohly i dobře postavené tyče. Do druhé půle bylo třeba nastoupit soustředěně avšak modročerní v ní již postupně otupovali a jako vejnebezpečnější ohrožení Martinovy svatyně lze označit lob zneškodněný televizním "zákrokem". Na druhé straně se druhá pětatřicetiminutovka proměnila ve festival zahozených šancí což je asi jediná výtka jakou může fanda domácích mít. Gól by si zasloužilo dát mnoho hráčů a 3:0 je hubeným výsledkem vzhledem k obrazu hry. Smůlu při zakončení neprotrhl především David. Snad si to kluci nechávali napříště protože s tímto startem do sezóny, musí mít ambici bodovat i v dalším kole v M. Chrástové. Z mého pohledu: 3 branky, 3 piva a přestože někdo tam nahoře oblohu pojal celou v barvě cínu, tak na hřišti v Kněževsi zářila blankytná modř KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil TJ Rudka (neregistrovaný) | 02.05.2010 18:23
Pánové vy jste se taky rozjeli kdybyste měli plnej počet zápasů tak jste asi první a my druzí a škoda že náš nejlepší střelec proti vám hrát nebude a ještě chci doplnit informase pEpY W prohrávali jsme 1:0 a právě zraněný hráč dával na 1:1 Ať se daří
Osobní profil pEpA W | 02.05.2010 14:00
Ještě krátká reakce na hráče č.8. Řídím se pravidlem ,že podle sebe soudím tebe. Já bych si při průniku přes dva hráče či přešlapovačky u rohového praporku nejspíš komplikovaně zlomil končetinu a přivodil i mnoho dalších zranění a tak mám v úctě ty kteří něco podobnýho umí Ještě ,že už Kněževsi "nepomáhám"!
Osobní profil pEpA W | 02.05.2010 13:20
Tak v prvé řadě především gratulace Ikdyž vzhledem k průběhu utkání se jeví 3:0 jako velmi hubené vítězství. Jsou to ale tři body a to se počítá. Určit muže zápasu je velice těžké a měl bych tři kandidáty. David vypracoval dvě branky a měl smůlu při zakončení zejména ve druhém poločase. Jarda předvedl úchvatnou akci při třetí brance ale nakonec se musím přiklonit k Martinovy, který vychytal svoji první nulu. Zdálo by se, že soupeř byl z těch méně silných, ale jeho styl byl pro naši bezchybnou obranu a skvělého golmana náročný na hru vzduchem a Martin určitě při ošemetných vysokých míčích tým znovu podržel jak už bývá zvykem. Zároveň je třeba popřát nejen Martinovi který má na všem lví podíl, tak i ostatním mnoho zdaru. Report napíšu a pošlu ho někomu na e-mail nebo sem. KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil (_._) (neregistrovaný) | 02.05.2010 13:09
nazdar lidi kolik ste vyhráli ?????
Osobní profil MP (neregistrovaný) | 02.05.2010 12:52
Gratulace k dnešnímu vítězství. Hoši jen tak dál.
Osobní profil č.8 (neregistrovaný) | 02.05.2010 2:40
Zase to moc neprehanejte ale pepka byla skoda ze si tu nohu zlomil jen su zvedavej jak bude vypadat zapas svama no..... budu se tesit
Osobní profil wartass | 01.05.2010 20:34
Velice zajímavé
Osobní profil pEpA W | 01.05.2010 20:01
Dnes jsem shodou okolností shlédl část utkání Rudka-Horní Poříčí takže napíšu čeho jsem byl svědkem. Viděl jsem utkání cca od 40té minuty a stavu 1:1 a první důležitý okamžik bylo nepříjemné zranění domácího hráče, který šel příliš horlivě do souboje na dlouhou nohu a ta nevydržela tlak v souboji a praskla. Průběh hry byl celkem jednoznačný a domácí měli trvalou převahu. Dokázali se uvolňovat, útočníci se často bez míče ocitali sami před bránou Poříčí a kombinace nedošla až do prázdné především vlivem měkkého blátivého terénu. Rudka se často dostávala k poměrně kvalitní střelbě ze střední vzdálenosti a někteří hráči předváděli i slušnou individuální techniku (uvízl mě především hráč č.8). Netrvalo proto dlouho a při jednom z přečíslení dva na jednoho se hráč Rudky držící míč rozhodl vystřelit namísto brankařem i obráncem očekávané přihrávky a míč se ocitl po nízké ráně u bližší tyče. Další gól domácí přidali po uvolnění na brankovišti prakticky do prázdné. Oba soupeři se mi pro souičasný Kněževes zdají hratelní ,ale to nje i tím jak je soutěž vyrovnaná. Vyhrát může asi vážně téměř každý s každým. Rudka ale dokázala, že ušla od loňské premiéry na našem hřišti velký kus cesty
Osobní profil pEpA W | 01.05.2010 10:39
Tak a je tady další kolo. Zdá se že terén bude trošku těžší než jak by to bylo ideální, ale podle informací o týmu ze Šošůvky se bude jednat především o hřiště výrazně větší než jaké mají hosté. Tak jde do tuhýho a doufám, že mančaft přistoupí k utkání zodpovědně vzhledem k tomu,že se hraje v neděli ráno že Breny Pamatujte na to že já jako váš skalní fanda si rámo přivstanu a budu vás povzbuzovat jak to jen půjde. KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil wartass | 26.04.2010 15:46
Sekce Pro hráče-Důležité . Jo a taky tady máme anketu
Osobní profil Ital. | 25.04.2010 16:15
No komentáře z utkání od Blanska jsem ještě nečetl, ale myslím že bychom si naopak zaloužili cenu fair play. Kluci z Blanska byli vcelku sympatičtí, ale v průměru o hlavu a více menší o o kilech raději nemluvě. Průměrný věk 17-18 let. Hrát proti takto drobným hráčům, navíc na neuvěřitelně klouzajícím povrchu bylo hodně náročné. Mě bránil jeden cca 16 letý kluk 159 cm. 45 kg. Do hlaviček jsem raději moc nechodil z obavy že ho zraním. A tak hráli i všichni ostatní. Nebyl tam jediný těžký faul, spíše se tam hodně mluvilo. Bohužel i z publikem což bylo snad naposledy. Rozhodčí pískal v rámci možností, ale samozřejmě lehce pro domací, kdy hlavně nepískal jejich ruky. Myslím že vrůst bude i hlavním problémem pro Blansko v nadcházející sezóně (ještě že nebudou hrát v Horní Lhotě). Muž zápasu je velmi subjektivní. Breny hrál naprosto výborně, ale stejně tak i Bobina který neuvěřitelně zahrál na středu a v osobním bránění. Dáza hrál velmi jistě a dokázal podržet balon ve předu. Jarda Hašků byl v obraně bez chyby. Stejně tak by se nemělo zapomínat na hráče od kterých se výborný výkon prostě už automaticky očekává a tím je pro mě Pepa Veselý. Včera pro mě byl Mužem zápasu celý tým. Protože jsme konečně hráli pro sebe a jeden za druhého. A zato velké Díky.
Osobní profil pEpA W | 25.04.2010 15:20
Dík za info z Chrastové a jestli můžu mluvit i za kluky tak se těšíme na derby. Ať se daří i vám s vyjímkou právě tohoto utkání Ještě bych rád poprosil od někoho normálního kdo byl včera v tom Blansku napsat reportáž z utkání. Skrze vodotrysk slzí se z toho na soupeřově webu nedozvídám vlastně vůbec nic. Chtělo by to poněkud méně emočních výlevů až výronů a neopomenout například takovou drobnost jako jak padly branky. Chopíš se toho ty Martine? Jo a muž zápasu byl Breny? Tak to samozřejmě taky gratulace.
Osobní profil Pavel (neregistrovaný) | 25.04.2010 13:04
Borci včera v Chrastové to měla být výhra a né remíza my měli asi 10 vyložených šancí a soupeř ze dvou střel na bránu dal dva góly a povrch hřiště byla katastrofa pač se hrálo ve Vítějevsi kde se po zemi nedalo nahrát a mužstvo sme posílili jen o jediného hrače jinak vše jak bylo na podzim! Ať se kluci daří
Osobní profil wartass | 25.04.2010 12:22
Je to sranda
Osobní profil pEpA W | 25.04.2010 12:06
Mrkněte na koment soupeře k utkání. Je to docela hysterickej výkřik a brekot Nevím jak to bylo s rozhodčím jehož si OSK sehnalo, a proč netrestal vaši neskutečně tvrdou hru se kterou se domácí za celé dvě utkání v soutěži doposud nesetkali. S takovou čeká tým z Blanska asi mnoho překvapivých momentů v soutěži o niž budou muset zjistit, že se nejedná o synchronizované plavání či závodní háčkování, ale jde o malou kopanou a tak to občas bolí. Zároveň bych rád věděl zda tento klub hlasoval na VH pro nové pravidlo a tak přispěl k tomu aby se nehrálo takto tvrdě. Naštěstí vás znám a vím že je v soutěžích mnoho drsnějších mužstev. Při odvetě by se hodilo darovat soupeři balení kapesníků
Osobní profil wartass | 25.04.2010 9:43
Určitě máš pravdu Pepi a to v obou případech.Rozehrávka gólmanem přes půl je tragedii,bohužel pro letošní rok součástí.Co se týče Rudky tak ta ukázala už na podzim obrovské zlepšení.
Osobní profil pEpA W | 25.04.2010 9:32
Taže vážení přátelé, dá se už trošku spekulovat o tom,že kluci z Rudky buď posílili nebo se poučili z loňska. Mají čtyři ze šesti bodů a to se nedá ignorovat. Myslím a pevně v to doufám, že se bude dařit i vám a zkušenosti se projeví. Jěště se chci zeptat na vliv nového pravidla na hru. Podle mě to musí docela poškozovat "fotbalovost" a to hlavně na menších placech
Osobní profil Theo | 25.04.2010 1:37
Borci tak parááda gratuluju a jen tak dááál!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz