Diskuze

Namísto reportáže z neuskutečněného utkání se možná hodí krátké zhodnocení dosavadního průběhu sezóny. Asi ani největší optimista v našich řadách neočekával,že budeme tak vysoko. Mohlo to být ještě o něco lepší apřálo nám štěstí ve dvou remízových zápasech kde jsme ztratili vedení až v samotném závěru. Takový je ale fotbal a stává se to. Příčin zlepšení je několik a tak je zkusím vyjmenovat: 1. vysoká účast hráčů na zápasech navzdory doposud úzké soupisce

Když půjdu hodnotit hráče tak na postu brankaře to skoro nemá význam. Tam je to zkrátka paráda. Snad jen ještě doladit rozehrávku a bude to dokonalý

No a ted pro zmenu opet leje jako z konve. Jeste ze pristi tyden hrajeme venku...Brzy to s takovou bude na vodni polo

Tak jsem byl večer sundat sítě a celkem jsem koukal,hřiště máme pod vodou

Tak to musela být pěkná gólová smršť. Pro nás ale dobrý výsledek

Jinak tady něco pro zasmátí

http://www.youtube.com/watch?v=dXbFU5W7jjE&feature=related

OSK Blansko 6:7 Horní poříčí

Tak co borci kdy bude reportáž z dnešního zápasu??

for bujoon jj byly sme se na vás podívat protože my sme hráli už ve 3 tak sme se chtěli podívat jak hrajete :-D

Nevíte někdo jak hrálo Blansko????

Výsledeky: TJ K20 ŠOŠŮVKA - FC MORAVSKÁ CHASTOVÁ 3:2

Jojo, nás byl někdo skautovat co? :-D

Aktuální výsledky : TJ RUDKA - TJ ULTRAS VYSOČANY 6:3,OREL ROCK BOSKOVICE - FK POHORA 6:2

Tady to zase žije, to je nějaká bojová nálada toto?

PROFIL SK SKALIČKA 2003: v 7.kole přivítáme na domácím hřišti mužstvo ze Skaličky. Loni obsadil tento tým v Základní soutěži 5. čili nakonec první nepostupové místo. Na hřišti soupeře se nám povedlo ukořistit bod po remíze 2:2 avšak doma jsme utrpěli debakl 1:7

Ok,zítra by nemělo pršet tak by to bylo ideální.Co??

Cau Martine,tento týden sekám hřiště já .Prohodil jsem si to s Mildou .

To nevím protože utkání jsme hráli v Šebetově na prosívce. Na to že bylo po dešti tak to nebylo měkký dalo se kombinovat a bylo to rovný

A co hřiště změnilo se tam něco??Jinak gratulace

Kluci dohrávka 6. kola FK POHORA - TJ RUDKA 2:8

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 3
Mám tam nějaký zmatky když píšu o Mildovi tak to prosim oprav jestli to budeš někam dávat. Dík