Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil pEpA W | 31.05.2010 9:01
Mám tam nějaký zmatky když píšu o Mildovi tak to prosim oprav jestli to budeš někam dávat. Dík
Osobní profil pEpA W | 31.05.2010 8:57
Namísto reportáže z neuskutečněného utkání se možná hodí krátké zhodnocení dosavadního průběhu sezóny. Asi ani největší optimista v našich řadách neočekával,že budeme tak vysoko. Mohlo to být ještě o něco lepší apřálo nám štěstí ve dvou remízových zápasech kde jsme ztratili vedení až v samotném závěru. Takový je ale fotbal a stává se to. Příčin zlepšení je několik a tak je zkusím vyjmenovat: 1. vysoká účast hráčů na zápasech navzdory doposud úzké soupisce 2. velice dobré výkony golmana jenž je nyní opravdovou oporou 3. dodržování obrané taktiky (máme nejméně prostupnou obranu v soutěži) 4. výborné klima v mužstvu, bojovnost 5. postupné vyzrávání celého teamu po stránce psychické i herní.
Když půjdu hodnotit hráče tak na postu brankaře to skoro nemá význam. Tam je to zkrátka paráda. Snad jen ještě doladit rozehrávku a bude to dokonalý Obrana vedená Jardou je základem úspěchu. Jarda je kapitola sama o sobě. Vstřelil dva góly, hra vzduchem a důraz na brankovišti bezva. Dokáže hru usměrnit a dirgovat. Breny vyzrál v osobnost a ztratil ostych i při útočení. Milan výborně zahrává standardky a ofenzivní složka jeho hry je taky dobrá. Vzadu je to co se týká Milana taky dobrý. Na středu jsou především Pepici a zaskakoval tu i Honza. Nepříjemné pro tuto řadu je zranění Tomáše, ale výše jmenovaní ho prozatím výborně nahrazují. Snad by k naprosté spokojenosti chtělo ještě přidat víc branek od střeďáků, je ale nutné vyzdvyhnout obranou práci těchto hráčů čili pokud bezchybně plní svoje úkoly v zadu asi se nemohou tak často dostávat do zakončení. Mezi útočníky není sice viditelný lídr v počtu gólů , ale střelecká efektivita je rozdělena mezi mnoho hráčů s tím že by se asi slušelo vyzdvihnout Honzu jež v útoku začal hrát letos a jeho orientace před brankou je velmi dobrá. Pak jsou tu dvougóloví Martin, David a Miloš. Další hráči se v nasledujících zápasech určitě taky přidají. Do konce sezóny nas čekají čtyři utkání. Budou to duely se starými známými s loňska (Pohora, Rudka, OR Boskovice) a nováčkem z Vysočan. Dvojice z čela tabulky udělala krok ku předu ve hrě a částečně posílili Jejich vzájemné utkání příjde na řadu o víkendu. To naše mužstvo zajíždí na Pohoru. Tak hodně štěstí KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil Ital. | 30.05.2010 21:56
No a ted pro zmenu opet leje jako z konve. Jeste ze pristi tyden hrajeme venku...Brzy to s takovou bude na vodni polo
Osobní profil wartass | 30.05.2010 21:47
Tak jsem byl večer sundat sítě a celkem jsem koukal,hřiště máme pod vodou
Osobní profil Theo | 30.05.2010 18:53
Tak to musela být pěkná gólová smršť. Pro nás ale dobrý výsledek

Jinak tady něco pro zasmátí

http://www.youtube.com/watch?v=dXbFU5W7jjE&feature=related
Osobní profil Smida (neregistrovaný) | 30.05.2010 15:29
OSK Blansko 6:7 Horní poříčí
Osobní profil Theo | 30.05.2010 15:28
Tak co borci kdy bude reportáž z dnešního zápasu??
Osobní profil (_._) (neregistrovaný) | 30.05.2010 15:17
for bujoon jj byly sme se na vás podívat protože my sme hráli už ve 3 tak sme se chtěli podívat jak hrajete :-D
Osobní profil wartass | 30.05.2010 14:36
Nevíte někdo jak hrálo Blansko????
Osobní profil Jára. | 30.05.2010 12:04
Výsledeky: TJ K20 ŠOŠŮVKA - FC MORAVSKÁ CHASTOVÁ 3:2
Osobní profil Bujoon (neregistrovaný) | 29.05.2010 22:28
Jojo, nás byl někdo skautovat co? :-D
Osobní profil TJ Rudka (neregistrovaný) | 29.05.2010 19:12
Aktuální výsledky : TJ RUDKA - TJ ULTRAS VYSOČANY 6:3,OREL ROCK BOSKOVICE - FK POHORA 6:2
Osobní profil Dáza | 29.05.2010 13:11
Osobní profil Theo | 29.05.2010 9:53
Tady to zase žije, to je nějaká bojová nálada toto? Jinak zítra se na Vás přijde podívat hoodně důležitá a vzácná návštěva tak doufám, že předvedete pořáádnej výkon ať se je na co dívat. Kněževes FOREVER AND EVER!
Osobní profil pEpA W | 27.05.2010 16:27
PROFIL SK SKALIČKA 2003: v 7.kole přivítáme na domácím hřišti mužstvo ze Skaličky. Loni obsadil tento tým v Základní soutěži 5. čili nakonec první nepostupové místo. Na hřišti soupeře se nám povedlo ukořistit bod po remíze 2:2 avšak doma jsme utrpěli debakl 1:7 Můj dojem ze hry těchto chlapců od Tišnova byl velmi příznivý. Snaží se hrát na jeden dotek a narážečky a jedná se o mužstvo zkušených harcovníků, navíc při venkovním utkání jehož jsem se tehdy účastnil mě přišli dost v pohodě ikdyž nezbytná tvrdost ve hře rozhodně obsažena byla. Hned dva hráči obsazují v této sezóně přední příčky tabulky střelců. Jedná se o Motyčku (8) a Ondráčka (7). Jinak ale družstvo již třikrát v sezoně zaváhalo a to v 1.kole s H.Poříčím 2:3, v 5.kole v Rudce 3:6 a naposled před týdnem doma proti OR Boskovice 1:4. Proto se nacházeji s bilancí 3 - 0 - 3 22:17 9 na 5. místě. I v loňské sezoně se zdálo ,že mají navíc a například postupující týmy z Horní Lhoty či Valchova podle mě nepůsobily tak fotbalově jako zelení. Uvidíme co nám předvedou v neděli ráno. KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil wartass | 27.05.2010 15:50
Ok,zítra by nemělo pršet tak by to bylo ideální.Co??
Osobní profil hans. (neregistrovaný) | 27.05.2010 8:24
Cau Martine,tento týden sekám hřiště já .Prohodil jsem si to s Mildou .
Osobní profil TJ Rudka (neregistrovaný) | 26.05.2010 20:52
To nevím protože utkání jsme hráli v Šebetově na prosívce. Na to že bylo po dešti tak to nebylo měkký dalo se kombinovat a bylo to rovný
Osobní profil wartass | 26.05.2010 20:12
A co hřiště změnilo se tam něco??Jinak gratulace
Osobní profil TJ Rudka (neregistrovaný) | 26.05.2010 20:09
Kluci dohrávka 6. kola FK POHORA - TJ RUDKA 2:8

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery