Diskuze

A ještě jsme kvůli nim dostali pokutu za to že nepodepsali zápis kreténi z blanska ještě jim to říkáme ale asi sou hluší a pak že my sme vidláci

nojono hold to už asi můžeme na podzim zabalit ,ale jsou zvyklý na ten umělej povrch to bylo vidět ale na to my se nevymlouváme hold každá série jednou končí u nás skončila série neporazitelnosti a u pohory série bez vítězství :-D

Vidím že jdete v našich šlépějích.... Blansko prohraje s Pohorou a Blansko pak porazí Rudku..... To vlastně znamená že jste slabší než Pohora.

Kluci OSK Blansko - TJ Rudka 2:1

Chlapi máte naprostou pravdu.Nejvíc mě na tom sere,že jsem se těšil na pěknej fotbal a takhle jsme si to posrali.Nic méně byli jste perfektně připravení.My jsme vás podcenili k tomu ta karta(samozřejmě oprávněná to bez debat)a tak to dopadlo jak to dopadlo.At´se daří

Promiňte, tak dal 4 a ne 3, jak sem psal xD Škoda vašich "zákroků, který prostě musely být potrestány"...

Mas pravdu ve ctyrech 9-2 neni tak zly..bojovali jste az do konce..nicmene musim podotknout, ze jste si to prohrali samy..ta cervena tam musela byt a nehlede na to, že ta prvni ruka kterou jsme prominuli byla taky 100%

krasnych 9:2

A kolik byl konečný výsledek?

Zdravim pratele z Rudky. Ve ctyrech v poli se tezko vyhrava

Kluci jak ste hráli vím jen že poločas byl 0:6

A ještě tam nemá zapsaný ty 3 dnešní... :-D

Oprava článku: nejlepším střelcem je Pačínek Jakub se třinácti góly který je zároveň nejlepším střelcem soutěže.
P.S. Ten tam ještě nemám zapsanej :-D

PROFIL OREL ROCK BOSKOVICE: Jedno ze dvou mužstev s umělou trávou v soutěži. Loni devátí v základní soutěži s negativní bilancí proti našemu týmu (2krát 3:5 vždy hráno v Boskovicích) Letos nejúdernější útok v soutěži, avšak v posledních dvou kolech přišla zaváhání na Rudce a doma proti Vysočanům. Je nutno poznamenat, že loni pískal zápasy kvalitní arbitr na poměry ZS. Může se jednat o přímý souboj o druhé místo. ORB je držitelem rekordního výsledku 16:1 proti Borotínu a jeho nejlepším střelcem je Pačínek Jakub se dvanácti góly který je zároveň nejlepším střelcem soutěže.

Středeční trénink se ruší!!!!!!!!!!!!!

SK KNĚŽEVES 2006 - TJ RUDKA 0:2 V neděli jsem do Kněževse nestíhal a dorazil až na druhý poločas. První věc, která upoutala můj zrak byl počet diváků. Inu derby je derby. Dorazili jak fanoušci soupeře tak ti kteří fandí SK 2006. Druhá věc jež mě okamžitě praštila do očí byli zranění u obou laviček. Na straně hostí Pepa Vlasák a na té naší Tomáš Slavíček. Zeptal jsem se tedy lazara z domácích řad na průběh první půle, načež jsem vyslechl povzbudivou zprávu o vyrovnaném průběhu hry s lehkou převahou šancí pro Kněževes. Jobovku ale přidal vedle stojící Jarda, který si hned v úvodu zápasu "vyvalil" koleno

Sekce Pro hráče-Důležité!!!!!

Dnes velice solidní zápas

Kluci díky a doufám že tahle prohra vás nesrazí na kolena a pojedete ve spanilé jizdě jako předtím a budeme se spolu těšit z postupu do divize!!!!!!!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 1
Kolik jste dostali pokutu??