Diskuze

Nová anketa

Zdar chlapi jsem zpět

Klidně, není problém tyto termíny jsou OK. Jasně nachystam vám přípravu o které se vám ani nesnilo...

Velký Dík účastníkům brigády!

Tome tak nějaký termín navrhni. Co pátek nebo sobota 16. 17. ?? Očekávám od tebe silné zapojení do přípravy jakožto tahouna našeho Fanklubu.

No borci tak už to sem napíšu, někdo to udělat musí, prohráli jsme 4:0, ale výsledek naprosto neodpovídal předvedené hře, jako divák můžu říct, že jsme měli minimálně stejný počet šancí než Vysočany, možná i víc. Bohužel to ale pro nás byla lekce z efektiviti.
Ale to už je pryč, kdypak provedeme zakončenou co???? nějakej pořádnej oheň s bečkou?

Zdar kluci jak jste dopadli s Vysočanama????

Sláva, návrat straceného syna.

Tome, už se těším. Snad nebudeš mít trumpetu v... Oku.

No Honzo, SUPER!!! není nad to zakončit JARO v plné sestavě

Tome jestli dotahneš tu trumpetu,tak ti ji strčím do ...
Oka.Jo v neděli NEPLÁNOVANĚ budu na soupisce

No Dejve uvidíš co to bude

A já tuším co to je, protože znám Tomáše..

Kdepak nic takového, něco pro navození poradne fotbalové atmosféry. Malá nápověda: někteří to milují, někteří nesnáší, ale tak či tak je to hitem této doby :-D a dal jsem si kurevs.... práci to sehnat. Ale vysledek bude stát určitě za to

Budou chlebíčky? nebo snad zrovna dorty

Tak borci těšte se na neděli mám pro vás hráče parádní překvápko

My jsme v Blansku hráli a je tam velmi slabý rozhodčí.

ale pokutu dostanou oba dva

Je to chyba jak naše tak rozhodčího podle herního řádu ČL. 6 odstavci E.!!!!!!!!!Rozhodčí dbá na to aby byl zápis řádně vyplněný a my sme to tomu borcovi říkali dvakrát

Tak proč ste si to nepodepsali?? Váš zápis tak si na to musíte dohlídnout ne? Není to jen jejich chyba.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
Zdar.chci se zeptat kdy bude další trénink..možná bych už šel taky..