Diskuze

Samozřejmě že je to pravda. To že je máme ve skupině ví všichni. Vzdali to a tím jsou poslední.

To není pravda Pohora byla vyškrtnuta z tabulky a všechy vysledky anulovány,takže nikde o nich není ani zmínka.

No tak to je splněný sen, všech pochybovačů. I kdybychom se přetrhli, poslední už nebudeme

Tak pánové Pohora odstoupila ze soutěže tudíž máme 14 bodu a jsme třetí od konce.

chlapci sorry ze jsem v nedeli nedosel ale staval jsem az v 11:15 nevim proc me treba brat nezbudil no ale co se da delat no

Hola chlapci, vynořuji se z hlubin zapoměni neboť tu zaznělo mé jméno

O Pepovi W. alias Bílý Barvíř, nevím nic. Poslední zkazka o něm byla že se dostal do područí nějaké ženy. Dle jeho účastech na našich veselicích soudím že to asi nebude nadšená fanynka fotbalu.

A poslední věc nevíte někdo něco o Pepikovi Weisovi? Přijde mě že na nás nějak zanevřel či co. Na fotbal se nepřijde podívat ani na treninky, tak si říkám co se stalo že se ani neozve?! A nějak mi tu chybí jeho zápasové reportáže

Jinak ještě všem tady, dneska jsem viděl teda jenom první poločas, kluci ale to byl fotbal.

PS: Platí jedno pravidlo, ke mě může každej max na metr blíž ani ťuk vzhledem ke zranění!

Já tam nebyl,ale dokážu si Tommáša představit

jak nás motal jednonohej

Zdar borci tady je to nějaký mrtví, asi si všici koukáte do svědomí a jste špatní z toho jak vás ve středu motal jednonohej co???

sekce pro hrace -dulezite

cus kluci nechtely byste nebo nesloby udelat trenal v knezevsi nebo ve krtenove ???? nekde na trave ..... nebo je to moc promachany ????

Zdar panové, sice se omlouvam ale pokud to pujde dojedu.

Hanzi, copak pokuta, dones flašku

Chlapi sorry, dneska nejdu, jsem v práci. s pokutou počítám.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 2
zdravím pánové,ve středu se bohužel na trénink nedostavím