Diskuze

Milosi, super zpráva. Jen aby jeste vyslo pocasi.!

Ok, Díky

ja dnes nejdu leze na me nejakej hajz tak se ho potrebuji zbavit a tim ze budu na hristi se ho nezbavim snad to chapete :D

Pro Ital.:zdravím,důvod že nemůžu na trénink je ten,že mi začali tréninky tancování.Mluvil jsem o tom s Martinem a říkal že by se to dalo omluvit.

Na trénink bych měl být. Záleží jak budu stíhat v práci. Dávám tomu 90%

Je mi to líto ,ale jak jsem již napsal níže, pracovní povinnosti mi nedovolují sledovat domácí utkání SK2006 v pravidelných časech. Po výsledcích lačním a často prohledám net skrznakrz abych se jich někde dopídil. Snad se na vás na podzim dostanu alespoň nějakou náhodou KNĚŽEVES FOREVER

Zdravím, jen připomínám povinnost omluvení se z tréninku. A to do úterý 24:00h. Stále stejné pravidlo od samého začátku stále platné. Bez omluvenek pokuta. Každý si může zkontrolovat svůj účet na našich stránkách.
Navíc by mě zajímalo, kdo má jaké důvody pro neúčast, docházka je naprosto otřesná. To že je Bobina na dovolené je důvod, to že mám jiný koníček není důvod.
Je nás nyní dost a další marodi se budou vracet. Velice vážně zvažuji, že účast na trénincích bude rozhodující pro nominaci na utkání. (u všech postů).
V zápase se nemůžeme najít a pak tady pročítám jednu omluvenku za druhou.

zdravím,ve středu nebudu na tréninku.

Zdar borci, je vcelku zajimave cist reportare z utkani od jinych celku. Ted jsem si docetl reportaz ze Sosuvky, dobre s nadhledem napsano

Prikladam odkaz, clanek je az dole. http://tjk20sosuvka.blogspot.com/p/reportaze-ze-zapasu-k20.html
Je skoda ze nam reportaze z utkani v posledni dobe chybi. Je treba se zamyslet nad tim jak motivovat naseho obcasneho žurnalistu Pepika W.

Tak kluci doufám že se uvidíme všicí ve středu na fotbálku! Jo a jedna poznámka, Juro všici jsme zvědaví na tvoje zážitky z dovolené takže doufám že přijedeš na fotbálek na kole a s 50Kč v kapse na píívo!

Zdarec borci, tak jsem se vrátil z dovolené s čistou hlavou a přiznaky nedostatku kulatého nesmyslu. Jednoznačně pochvala za získaný bod!!!!!

Připojuji se ke gratulaci,teď už to zase půjde KNĚŽEVES FOREVER

Borci tak konečně první body. Paráda!!

Dneska pochvala všem hráčů.A pro Poříčí:hoši dobrá fyzička

Sekce pro hráče:Diskuze

Čau kluci tak dneska trénink rusime co? Nebo se slezeme?

Čau borci! zítra bohužel nedorazím, také mě dostihli pracovní povinnosti. Jestli to jen trochu půjde dovalím.

Ve stredu jsem služebně v Maďarsku, takže to budu mít do Křtěnova kapku z ruky, ale do soboty to snad nějak stihnu, jestli teda rozchodím jaksi zaseklé koleno...

ale v sobotu budu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 4
óká klíďo zatancuju,ale jináč soboty a nděle můžu.díkec