Diskuze

Nebylo to špatný jenom se pořád těžko hledáme.Nebyt tebe vole tak jsme jeli dom s desítkou.

zdravíčko pánové,tak co říkáte na včerejší zápas??já bych řek že to byl po delší době celkem pšknej fotbálek.

Asi budu mít fleka tak bych tě vzal.Odjezd tak v půl.

Ahoj, bylo by pro mě místo?

Neboj Dázi už je mám nachystaný

Na co??

Juro nezapomeň dresy !!!!

Jasný odjezd v 15.20 hod.

wartass:V kolik pojedeš na fotbal zítra??a budeš mít ještě 1 místo volný ona že by s náma jela aji Terka?

Dnes jdu a beru balóny.

Sekce Pro hráče:Důležité

Pro Orla:Na podzim jsme žádali my vás o přeložení a vy jste řekli,že se nic překládat nebude.Můžeme o tom popřemýšlet,ale naděje bych si nedělal.Navíc když máme hrací den neděli která nám vyhovuje.

Zdarec chlapi. Vadilo by vám přesunout náš mač na pátek? V sobotu máme hodně lidí velkou a v neděli ráno je to blbý, páč by po mače nemohla být glgačka. Klidně se můžeme aji domluvit a odehrát to u nás. Díky za odpověď.

Diskuze přesunuta do sekce pro hráče....

Vykašli se na blbý řeči. Chápu, že to člověka naštve, ale každý sám si musí uvědomit proč vlastně fotbálek hraje. A pokud někdo neví ať si dá měsíc pauzu a uvidí jak mu to začne chybět ( a pokud ne, ať si zlomí nohu a to mu zaručuju, že bude chtít hrát a ostatní věci budou vedlejší). Tak se vykašli na řeči a přijď si zahrát.

Nevím. Po sobotních jistých řečech se mi ani moc nechce. Ale uraženej určitě nejsu jen mě mrzí. Když bude dost lidí neměl bych chybět ne?

já jsem pro

Čau kluci tak co v neděli v 10 ve Křtěnově? Uděláme si pořádnou žízeň před nedělním obědem??

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 3
jako říkal jsem si že to není možný,sem ani netušil u některejch zákroků jak to chytám