Diskuze

já taky ne

Já ne.

Pánové v uterý musím nahlásit jestli příjdeme v neděli po vánocich tak napište kdo by jste šli.

Tomáša jsem si pohlídal a má zaplaceno!!

Bohužel neska nestíhám

Já si ho pohlídám

Kluci, v nedeli bohuzel nebudu, pač jsem v Praze. Kdo bude pokladník, tak Tomaš Slaviček dluži 50 CZK. Je třeba ho krouhnout...

Jo jo, prima fotbalek. Vic takovych. Hrat se jeste 30 vterin tak by bylo vymalováno

Borci včera to šlo, co? přijít 3 minuty před koncem o 3 gólový náskok. Tak by sme měli hrát i v zápasech (samozřejmě myslím dát ty 3 góly za 3 min.)

Tome co si říkál na začátku o tom že vyhrajete?

Já těžko navíc jsem nikdy červenou nedostal

No Tome, o tomto tématu se dá velmi dlouze polemizovat, ale myslím, že nějaký adepty bychom určitě našli.

Nemyslíš Martine?

Táák co borci kdopak se z našeho týmu nejvíc podobá Jiřinovi? A hlavně teda tomuhle vystoupení co??? To by byla dobrá anketa

http://okresniprebor.nova.cz/clanek/novinky/bonus-jirka-lunak-nesetril-vaginalnimi-opisy.h

jj fakt super fotbálek!!

Dneska dobrej mač

Já se musím omluvit, ale dnes nemůžu jít na fotbal. Takže až za týden.

nazdarek hoši martas v nedelu se mnou rozhodně počítej

jj přesně tak! Taky doufám že teď v neděli už konečně půjdeš už nás odkládáš hoodně douho

Zdar Hanzi, doufám že to v Tescu jde dobře. Jen aby jsi věděl v tvé dočasné nepřítomnosti jsme tě pasovali na dvorního dodavatele ovoce našeho týmu. Na přístím tréninku očekáváme první várku.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 2
Já bych určitě šel!