Diskuze

Kdo v pátek nepříjde tak kupuje flašku

No vidíte, jen co Jarda dorazí na trénink tak je všude pohodička, veselo, fotbal jde od nohy.....

Seznam pohledávek.
Hala.:
Víťa 100 CZK
Pepa V. 50 CZK
Pokuty.:
Tomáš B. 200 CZK
Erik P. 50 CZK
Pepa W. má stále předplaceno
Jinak připomínám v pátek tento týden ples v Kněževsi.
Akce velká účast nutná.

Fotbalu a Vám Zdar!

tý hele já radši na ten fotbálek :D

Pro Vítě: Mám doma jedno kanape navíc, můžu ti ho pomalu posílat po kouskách poštou.

tak když má jarda doma kanape tak si to může dovolit :D ale my co máme doma jen židle a postel musíme chodit na fotbal no :D :D

Copak Tomáš, ten má alespoň co se týče docházky naprosto vzorně splněno, Ale takový Jarda z Hodonína lelkuje doma na kanapi již měsíc a né a né dojít.

To je pravda

No je to fakt naprd,ale tak aspoň si ode mě odpočnete, jinak jsem snad nechybel ani jednou :-)

Jednou dvacet podruhý nikdo

Zdar borci jsem nachcípanej, takže zítra také nepůjdu.

zdravím pánové,chtěl jsem omluvit sebe a bráchu ze zítřejšího tréninku musíme s tátou jet pryč.

Miloš pokutu platil včera

Zdravím pánové,
opět aktualizace.:
Hala.:
Honza H. 50 CZK
Víťa 50 CZK
Pokuty.:
Tomáš B. 200 CZK
Erik P. 50 CZK
Miloš M. 50CZK
Pepa W. má stále předpaceno

ahoj, omlouvám se ale dnes nejdu . jsem nachcípanej

JAsný necháme to na příští týden, ale to bych už zorganizoval tak jako tak!! Protože i zítra nás tam bude rozhodne zase fuura..

zdar,taže zítra teda s nima hrát nepůjdem?

To že by se víkend chlastalo??To zní dobře zeptám se doma

Zdravím pánové měl bych mít zhruba v únoru (březnu) možnost domluvit víkendový turnaj v hale. Co vy na to?

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 2
no tak jestli se ty flašky budou nosit v neděli na trenál tak to aby sme si domluvili nějý žíněnky aby sme se měli na čem válet :D