Diskuze

Pánové je docela důležité sejít se na valné hromadě, jde o soupisku atd. Nerad rozhoduji o někom bez něj, ale je těžké nominovat hráče kteří v podstatě nechodí na tréninky a neznáme tedy jejich postoj, chuť či zájem pokračovat v této sezóně. Když nic víc, tak telefon na mě či Davida/Martina máte.

Přesně tak, ročenka vždy přišla po 20.2., tak ji čekám každým dnem, doufám že do pátku dojde. Soupiska bude oznámena na valné hromadě.

Ročenka bývá tak koncem února,ale to je spíš otázka na Dázu

zdarec... martas je uz nejaky rozpis nebno ne jinak jak jsi rikal o tom posilaní soupisek tak me tam napiš také dikec

Dneska to byl hódně náročnej trénink......

Posílám aktualizovaný seznam hříšníků s placením.:
Karel K 100 CZK
Pepa V. 150 CZK
Víťa má jednu halu předplacenou

Pěkný zbytek večera.
Fotbalu a Vám Zdar!

Tak ti alespoň budu psát pokuty

zdarec chlapy tak ja se ted tak mesic nezucastnim zadnyho trenalu jo sorry mam nemocnou nohu

Zdar dnes nebudu.Mám chřipečku

já bych řek že oceňovali ty co chytali penalty

Chlapi tak to fakt netuším co jste vyhráli vy, já dostal 5l vína.

údajně nejlepší cenu 5l vína ..

Tome tak co jsme vlastně vyhráli??

Pro hráče -> diskuze.

Zítřejší trénink zrušen!!!!

jjjj už su domluven s martasem

No mildo šetři síly na ostatní :-D. Bobane domluv se s klukama kdo pojede z Kněževsa jestli tě vemou.

Tos posral Tome. Celej tejden se těším že tě aspoň jednou sejmu

zzz jen že bych jel taky jako nahradník chci vedet jestli mmě vezmete sebou nebo ne

Borcit v sekci pro hráče ->diskuze je nominace na sobotní turnaj. Tak se na to všichni podívejte. A hlavně pro Miloša: Jestli nepříjdete je to za 200Kč. Takže v pátek opatrně!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108233
Dnes: 0
Online: 2
Já se těším na Jardu! Nejen že je s ním vždy velká legrace, ale vzhledem tomu že mu patří půlka černohorskýho pivovaru by už konečně mohl poručit pár metrů piva.