Diskuze

martine coz voto bouda neutece ale tatik by to nemusel unest :D ale jdem bourat ve 3 tak snad do 5 stihnu dojit a distak dojdu pozdejc ale raci jsem dal ze na trenal nejdu

pravděpodobně taky nebudu na tréninku v úterý taky musím jít bourat boudu,ale pokusíme se to stihnout

Pravda hlavně v hlavě

No já si nejsem úplně tak jist jestli bychom doopravdy mohli vyhrát 5:1.....myslím že i soupeř tam měl několik nebezpečných závarů.

Pro Karla:Vykašli se na boudu ta ti nikam neuteče

taak mam zasadni problem v utery s trenalem nevim jak to stihnu ale snad jo a kdyztak bych dosel pozdejc pac musim na pole bourat boudu

Pánové velice solidní hodnocení zápasu od soupeře

Tak to příjdeš o focení vole.

Ahoj chlapi, zítra nebudu moct dojet, ale budu vám držet palce.

Sekce Pro hráče:Aktualní kolo(sestava na zítra)

tak pánové jak se těšíte na zítřek??já hafóó

Sekce Pro hráče:Aktuální kolo

prej cleej den ležíš a jak bych se asi dostal večer do hospody ? hmm :D náhodou ceej den sedím :Dl

jak kdyby ti to vadilo že by si se přilepil stejně celej den jen ležíš :D,ale jako jak říkáš dázi pokaždý když si na to vzpomenu tak umírám smíchy

neboj někdy se to podaří znovu .. ale beru si dlouhej rukáv .. sem msusel do 1 v noci sedět u komplu a čekat než ten loket zaschne abych se nepčilepil k posteli ..

Viva Víťa. kdykoliv si na to vzpomenu, hned mám super náladu. Měl bys to pro nezůčastněné zopakovat

to taky zvládám všechny role :D

A já myslel,že sem tam zaskakuješ za Mr.Beana

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 4
Nazdrázek borci, co to tady čtu....člověk se chystá na trénink a Carlos bude bourat kurnik? To je nějaká dvou fázová příprava na zvýšení kondice?