Diskuze

Zdar, ví někdo jak vypadá hřistě kde budeme hrat?

Víto ty vole já myslel,že já vemu auto a ty budeš řídit né,že to budeme opravovat

Ještě ne, ale mám to v plánu. Zatím jsem byl jen na pohotovosti a u Kovandy.

jardo volala si tomu doktoovi??

Dobrý,takže to dáme do kupy

to Wartass: nechtěl sem to psat do sekce aktuální kolo .........no hele jako já schopnej snad budu .. nemám v plánu dělat vám hasičům moc velkou tržbu :D repro mám jakš takš opravený ale mýmu šrotu přeskočil rozvoďák takže dým jak kráva a na techecu když jedu do rozsečáku sotva 30 :D akže s tím moc jezdit nemůžu .. ale uvidíme třeba to stihnu opravit ..

Sekce Pro hráče:Aktuální kolo

Když to půjde tak příjdu rád. Navíc musím Tomášovi vrátit pivo. Rád jsem viděl i poměrně vysokou účast publika, kterýmu jste se bojovností odvděčili tak jak se patří. Blbý jsou ty nekonečný zranění

Z tréninku se pro jistotu omlouvám, ale pokud budu stíhat dovalím.

Pepo, rádi tě uvidíme na zápasech častěji.

Hodnocení opět výstižné. Sdílím tvůj názor na kvalitu soupeře.

Pánové byl jsem na Vás po dlouhé době a musím říct, že jste mě udělali hezkej den už od rána. Samozřejmě se asi na výkonu najde pár mušek (asi 10min. se skoro nebránilo). Jinak ale musím pozitivně hodnotit nasazování pětek díky němuž jste Letovice nakonec udolali. Dobře pracovali mladí útočníci při presinku rozehrávky a o tradičních oporách se nemá cenu rozepisovat. Psychická odolnost byla povětšivu zápasu taky na naší straně. V Letovicích se tyto body budou asi získávat hůř. Soupeř byl kvalitní jen možná takticky ještě nezískal zkušenosti v soutěži (rozhodující gól byla obrovská chyba pramenící možná i z vyčerpání). KNĚŽEVES FOREVER

zdarec zítra nejdu posraly se mi na autě rozvody tak se nemám jak dostat .. a s tím tempem jakým to auto teď jede bych musel vyrazit už zítra ráno abych to na 6 večer stihl ..

Tak pánové tři body doma.Jediný pozitivum co vidím je,že jsme se i po prvním inkasovaným gólu neposrali jako vždycky

Sekce Pro hráče:Aktuální kolo-sestava na neděli

To doufám

martine moc promin uz se to nebude opakovat ja te jen skousel jestli si toho vsimnes :D

Sekce Pro Hráče:Diskuze

hele Itale kdyby si místo tech keců přijel pomoct tak by jsme na trenále byli,ale stihneme to takže by jsme měli byt

Karlosi trénink je o šesti né v pět.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 1
Těžko.Mají psaný tráva.Tak jsu zvědavej.