Diskuze

no dovol to bych si nikdy nedovolil o nás pochybovat,ale tak velkou výhru sem nečekal

Tos pochyboval,nebo co??

pánové gratuluji k sobotní výhře udělali jste mi radost

na trenal jsme dal ze nebudu pac nevim jestli budu mit auto a do kdy budu v praci ale snad o stihnu

Lhota u Lysic 5:3 FC Vítějeves

Pro Milana: poseču to, pokud už to teda nemáš s někým domluvený.

Je pravda,že letos je soutěž od druhého místa dost vyrovnaná

Krásně pánové, když jsem letovické viděl ve vašem domácím duelu tak to moc nevypadalo, že by jste je mohli dát i u nich doma. Když budete dál bojovat takhle, tak v této vyrovnané soutěži můžete ještě hodně dosáhnout

Borci tak gratuluju 3 body jsou doma, paráááda. Pak mi to musíte detailně popsat jak to probýhalo atd.

Popíjím pivo, a je mi dobře. Tuze dobře

Sice mám o jeden dva šedivé vlasy navíc ale užil jsem si to. Borci užasný týmový výkon!!!!

No jistěěěě

Vauu, to byla pánové jízda. Rozhodla dobrá taktika a hlavně disciplína pánové. Žádný hrr do předu za každou cenu. Soupeř byl opravdu velmi fotbalový, produkval líbivou hru, kdy prvních 15min jasně dominoval rozdílem třídy. Inviduelně jsme je přehráli pouze na pozici golmana. Výborný týmový výkon

Potřebuju s někým prohodit na příští týden sečení hřiště,protože jedu na dovolenou.Vemu pak jeho termín.
Díky

Přiejdu tam rovnou z rachoty

Zdarec, jelikož netuším jak zítra budu stíhat, pokud nebudu na svozovém místě, dorázím přímo do Letovic po vlastní ose.

Pro Milana:To sečení hřiště necháme na příští týden.

Zdravím,
rád bych Vás informoval, že od příštího tréninku se opět zavádí systém omlouvání se z účasti na tréninku.
Stejná pravidla jako doposud. Neomluvená absence pokuta 50 CZK. Hlášení neúčasti na našich stránkách, alternativně SMS jednomu z Daza,Martin,David.
Důvod asi není třeba příliš rozvádět, pokud se stane a více lidí trénink nestíhá dá se dopředu zrušit. Je ale zbytečné a stále častější, aby někteří spěchali z práce a pak čekali a hřišti na hráče, kteří kvůli svému náročnému programu nemají čas odkliknout neúčast nebo poslat SMS.
Díky,
David

z bude trenál nebo ne ?

dneska sem posekl hřiště,vzal jsem to teda jen mimo hrací plochu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 1
Kluci, někdo na zápase zapoměl hnědé triko s dlouhými rukávy a límečkem. Tak se přihlašte. Dovezu to na trénink, pokud tam dotyčný bude.