Diskuze

Zdar,dnes nejdu na tréning.PRÁCE

Sekce Pro hráče:DISKUZE

Jste moulové

Hmmm....vcelku zajímavý. U šošůvky je možné vysvětlení že chyběl Luďa....díval jsem se na jejich statistiky a nastřílel jim drtivou vetsinu golů...tusim za devet kol 18 golů.....hru jim dela jeden hrac jinak by na tom byly asi jako loni. Skoda te nedele. Kdybychom nebyli ořežpruti a alespon zremizovali tak by se o poledni misto delil zdar s pozdim sberem. No co už...

FC Vítějeves 7:1 1.FC Žd´ár 99´

Tak pánové mám tu velice zajímavé výsledky: TJ K20 Šošůvka 1:3 FC Lhota u Lysic + TJ Sokol Letovice 6:1 FC Lhota u Lysic

Už mě začínají s těma výsledkama srát,prej během úterý.Kokoti

Sekce pro hráče: Aktuální kolo

Sekce Pro hráče:Diskuze

Chlapi jak to máte s přeložením té Vítějevsi? Jinak doufám, že teď v domácích zápasech budete střílet o 106. KNĚŽEVES FOREVER

Ruším dnešní trénink, je nás opravdu moc málo, škoda

Omlouvám vítka ten asi taky nebude protože je v práci

Zdar zítra nebudu nestíham

Martas, dej vědět jestli zítra jseš nebo ne. Milos je omluvenej je kdesi v Karlovejch Varech. Milan jede na dovolenou tak asi taky nebude. Tak at vim jestli si mam balit veci na fotbal. Nebo to odpiskame. Zdar!

Za flašku je tvoje Pípe

to triko bude asi moje Davide páč mě jedno chybí. Nějak jsem na něj v tom úžasu z tý výhry zapoměl.

no to jsou

Jsou nějak zabržděný

sem se kokal na tabulku na Malé kopané Blansko a oni nám tam asi nepřipočetli ty letky že jsme poslední

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 1
Pozdě, tak to máš za 50, leda že by jsi došel, co ty na to?