Diskuze

jojo s tim taky souhlasim ze byl dobrej trenal si myslim ze toto by nam dalo vic teda nevim jak ostatnim ale me urcite

Mimochodem pro Vasi info. Kluci mi na treninku rikali ze si Starej Pesa udelal s naseho hriste krosovou drahu... pro ctyrkolky, tak jestli to bude pokracovat, sekat nebude brzy co.

Ok. Zitra odpoledne ho posece Pepa D. sekacku mu da Jirka K.

Jo a kdo poseče hřiště????

Bobina byl omluvenej

Trénink byl nad očekávání.

Honza překvapil, a jen super pokud jste si to uzili.
Pokud budete chtit muzem to priste zopáknout...
Pro Martina.:
Prosím o aktualizaci pokut za neomluvenou absenci.:
Bobina
Vita
Pip
Martin

dneska pánově dobrej trénink,bylo nás sice jen 5,ale takovej trénink bych zařadil do každýho tréninku třeba to konečně bude něco platný

pánové mohl by jste někdo vzít jehlu a pumpičku na trenál??aby se dofoukly balóny

Cau, trenink samozrejme je, viz. uvodni stranka. Kdo není omluven, (tři lidi) je očekáván před zahájením tréninku. Kdo nepřijde pokuta dle obvyklých pravidel.

Já nejdu - málo lidí

ja jdu taky pokud bude jen jsem se zapomel napsat..

zdravím,malej dotaz,bude dneska trenál když tam su napsanej jen já s bráchou ??

No to co dneska predvedla Plzen je opravdu silny kafe......holt cesky dolik je proste na fotbal asi moc malej. Hnusnej fotbal. Klasicky nakopavani. Nejak asi neumim predstavit kolik s takovou dostane proti Barce....

Zdar do letovic dorazím po vlastní ose

jo do letek nikoho vzít nemůžu valím z kunštátu ..

Zítra snad budu,máme nějaký dodělávky,ale snad to dám.

zdravím na trenál nejdu,páč sem si ve vítějevsi pochroumal koleno,vypadá to zatím dobře(nechcu to všeak zakřiknout) tak tomu nechám chvílu klid a na sobotu bych měl být připraven,ale dám ještě vědět.

píšu že nejdu ale uvidíme jak se vyspím ..

CAu zitra dojedu do Vitejevse po vlastni ose z Boskovic.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 1
takovej dotázek?jak to vipadá s tema bundama??