Diskuze

Dnes se zučastním

Pro Davida:Jsem si nevšiml,že bys pajdal simulante,jo a ani sis nestěžoval(takže výmluva)

dneska dovalím .. zapoměl jsem se přihlásit

Na fotbal si někdy budu muset udělat čas přesto že je to čím dál tím složitější. Potrénovat jsem rozhodně musel, i když je to u mě zlý právě s tím časem, ale půl hodiny na vyběhnutí Pod Skalky jsem si občas našel. Trasa dnes již tradičního závodu (letos vlastně loni 31.ročník) vede z V.Tresného do Olešnice na náměstí a zpět a měří něco málo přes 10km. Vítězem se stal ultramaratonec světového formátu Dan Orálek a i některé další pozice byly obsazeny zkušenými vytrvalci. Pár velmi dobrých běžců se mi ale podařilo porazit včetně Zdeny Komárkové. Třeba za rok tento moc pěknej podnik navštíví v rámci zimní hrubé přípravy i někdo z SK 2006

Na zítřejší trénink nedorazím, na posledním jsem si vyvalil nohu a pajdám..

Pepo tobě a tvé rodině, taky vše nejlepší v novém roce! Zírám jak se z protřelého filigrána stává rychlonožka.

Tak Vám všem osobně a zároveň klubu přeju vše nej... do roku 2012. Zároveň se chci s vrozenou ješitností pochlubit tím jak se mi po sportovní stránce povedl závěr loňského roku. Silvestrovský běh jsem v konkurenci 41 běžců dokončil na 7. místě celkově a na 4.místě v kategorii mladší muži (tomu zařazení jsem se taky docela nasmál

bylo nás 9 já,bratr,kluci břenkovi,bobina,josef,david kintrů a tomáš slavíčků

Víťo, ty taky kam jedeš tak tam něco necháš...

tak jestli tam ty klice nekdo nasel a vzal je tak mi dejte vedet byly to s tím velikym modrým klíčem jak se tomu mates brenku desne tlemil :D jo a ještě by jsme měli podotknout že naši kamarádi ze Žďáru odstoupili z ligy a na turnaji byli lepší než my alespoň o jednu příčku :D

kněževes koudelka team 2:3
kněževes rozhrání 0:3
kněževes dynamo čížovky A 0:1
kněževes tišnov 0:3
a poslední zápas o poslední místo kněževes ludíkov 2:1
ale musím říct že na remízu byli hratelný všechny týmy,jen jsme si to zase kazili tím co jsme nedali

Tak to torochu rozeberte!
Napište zápasy, výsledky atd.

a nejluxusnější na tom je to že sem tam zapoměl klíče od baráku :D

Jj přesně tak bylo to luxusní!! A poslední zápas úplne nejvíc

nekteri raci byli doma :D ale nevi o co prisli fakt luxus

tak chlápci nakonec jsme byli 9 , ale i tak to byl paráádní turnaj

přesně jak říká marťas v letkách

Hala Letovice

hele a kde ten turnaj vubec je ? :D

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 1
Nazdar Rytmusi!
No posledně se mi dařilo, skopnul jsem si palec a zase mi jeblo v klenbě....tak nevím od koho že jsem to měl půjčený kopačky