Diskuze

To jako Rytmus má na starosti jak koleno Jardy tak Tomáše?

jardo ale tak to jsou nsad veci ktery se muzou stat ne a ne ze ted nebude 10 lidi chdit kvul itomu ze se neco stalo

Jakej zbytek? Já píšu za sebe. Mimochodem co Tomášovo koleno, nemáš ho taky na svědomí?

Ale,ale a kde máš ten zbytek???????????

Reakce na trenink: Když Martin na treninku mění přezdívku z "Rytmuse" na "Likvidátor" viz moje koleno, tak je to špatný.

LUXUS!!!!

Jakej byl dneska hokej?

sere me to no :-(((

Není zájem.

tak jakoze marto je jasny ze v 5 to nema cenu ale proc nas je jednou 15 a pak zas jen 6?? je to v prdeli proste vim ze nekdy nekdo nemuze ale ze nemuze 9lidi je divny

A to tu ještě máme experty, který na to serou a ani se s tím nepochlubí...neomluví....

Dnes by nás bylo 6

moje řeč každej na to sere a pořád tam být v pěti to je nahovno

Všichni na to serou.Já tam v pěti jezdit nebudu.

kurva to je uplne v prdeli nebude lepsi kdyz to zrusite uplne trenali dit vubec nikdo nechodi

Zítřejší trénink není!!!!!!

Ahoj, v Neděli jdu do práce, tak nejdu.

Zdarec tak tu máme ročenku, odkaz:
http://mkblansko.cz/pages/ke-stahnuti.php
Pro ty co to nechtějí pročítat, pár důležitých informací:
Pohár:
nedělě 25.3 v 10:00 proti FC Moravská Chrastová.
Divize:
14týmů, první zápas jara hrajeme 1.dubna doma s již tradičním soupeřem K20 Šošůvka, poslední zápas jara pak 23 června proti OREL ROCK Boskovice.
Podzimní část zahajujeme 4.srpna v (Šošuvka) a liga končí domácím zápasem 28 října (OREL ROCK).
Podrobně si vše přeštěte na výše uvedeném odkazu, papírovou podobu rozpisu později dodám.
PS: už se těším jak budeme hrát pohár na našem v -20

Čau kluci, mí koleno je v háji, takže v neděli nepůjdu a uvidíme jak se to bude projevovat dál.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 3
Joo kdepak likvidátor, Řepka je to!
Ale né, je to o důrazu a to je dobře. Jen by mělo být důrazných více lidí.