Diskuze

cssss nás nezdoláte

Všichni jste opičáci, hlavně K3 (Kadlec-Kadlec-Krejčí), páč včera to byla haluz.
Je potřeba v neděli zdolat K3

a to dost

I am cheeky monkey...

Pravda O-pičáku.

hele dejve klidni dnešní eufóóriii a drž se přizemi

Dáme se na nohejbal ne??

Hříšníci, zde je seznam.:
Pepa V. 50
Vítek 400
Pepa D. 50
Milan D. 50
Hašan 50
Syki 50
Karel 50

Tak dneska krásnejch šest lidí

Zdar borci, já to dneska rozhodně nestíhám

Syki a Mercel 50/50, budou vidět podle práce ale měli by stíhat.

Pepa V. pude

Na Tomáša to faul nebyl do balónu jsme šli oba stejně.Na tebe jeden faul(a to né umyslně).Myslím si ,že kluci z Šošůvky budou jemější.

Martine, vzpomeň si na poslední můj trénink, kterej byl 31.1. Dvakrát nebo třikrát jsi mě tam pěkně přebrousil a v půl sedmé jsem šel do sprchy. Už víš?

No je to vážně na nic, stojí to na cca 6 stabilních lidech plus když někdo přijde navíc. Když někdo z těchto 6 lidí vypadne (třeba jen na týden kvůli zranění) tak je prostě lidí málo

S pípem jsem mluvil a říkal,že by chtěl jít.
Jinak bych asi halu už zrušil a chodil jen pokud by jsme se domluvili nemá cenu to takle pořát řešit.

Borci, zítra bych si vcelku zahrál, ale je to zatím 50:50... Blbý je že již deset lidí se nahlásilo, a těch zbývajících 5 se nehlásí nikdy...

Jardo,Tomášovo koleno na starost nemám.Ani nevim ,že bych měl na starost to tvoje.

Borci, pokud by Vás bylo zítra 9 šel bych si stoupnout do branky, jinak to nemá cenu.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 4
Hola hola dobří lidé, jak možná víte, tak občas chodíme s pakárnou hrát i do kunštátské haly. Nyní jsem při pokusu halu znovu rezervovat narazil na absolutní termínovou ucpanost. Věra mi ale sdělila že občas máte v úterý problém s účastí a tak bych se chtěl zeptat zda by jste nepřistoupili ve Vašem čase 28.2. na miniturnájek se dvěma týmy pakárny (jeden poměrně silný a značně hnědočešký a druhý slabý vychovatelský s pár fofrákama do počtu). Pronájem haly by v tomto případě šel buď celý nebo z větší části na naše úhrady. Kdyžtak se ozvěte. KNĚŽEVES FOREVER