Diskuze

Pro nás taky dobrý

Pohoda A tým dobrý

....a dneska slušné, slušné od všech. S takovou se možná časem přihlásíme do Malé kopané Blansko

Seznam hříšníků.:
Hříšníci, zde je seznam.:
Vítek 500
Milan D. 50
Hašan 50

tááákže namazat pod kolenama a pome na ně zejtra

Jasný

Zdravím nevím jak to budu zítra stíhat z práce. Ještě ti Martine zavolám

naprosto souhlasim z italem kondice u vsech minimalne 100% uz jen aby prijela sovka :D :D :D :D

myslim, ze jsme na sezonu pripraveni...

Dneska to byl luxusní trénink.Rada do příště:méně chlastat a nekouřit bordel!!!Jediný pozitivum-vrátil se nám Miloš

Seznam hříšníků.:
Hříšníci, zde je seznam.:
Pepa V. 50
Vítek 500
Pepa D. 100
Milan D. 50
Hašan 50
Tomáš S. 50

Zdar borcové, moc mě to sere, ale musím se z dnešního fotbalu odhlásit...

omlouvám se,zapoměl jsem se napsat na trénink du

Ne Martine, ten smajlík není na tebe. To je jen vyjádření situace. A za deset dní budu tak maximálně bez omezení chodit.

Zdravím . pánové mám tu jednu smutnou ( pro nkteré dobrou) zprávu . z důvodu narůstajícího dluhu který se se mnou táhne už od loňského roku musím na nějakou dobu fotbal omezit do té doby než uhradím alespoň nějakou část dluhu .. mrzí mě to určitě víc než Vás ale realita je krutá.

No to je nápad, až budete hrát vy dva spolu předem si zamlouvám hrát proti vám. Vsadím se, že se pomlátíte víc než když jste proti sobě

Dávám ti 10 dní tak s tím něco dělej,jo a od příště hrajeme spolu

Zdarec pánové, jen informace o mém palečku. Je silně obraženej a fialovej. Zlomenej prý není. Tak zase někdy se možná potkáme. Prý 3 - 5 týdnů.

Nazdar hoši, ten úterek teda beru jako hotovou věc a taky dofám, že ty fofráky dáte

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 4
brankář se sice trochu nudil,ale dobre