Diskuze

Tak,když vidím to nadšení,tak dnes taky nebudu.Kdyby jste si to rozmysleli,tak mužu vzít sebou ještě souseda.
Omluvou je jen pracovní směna nebo smrtelná nemoc.
Vy lemry líný...

No vy jste neuvěřitelný lemry líný

kluci, vcelku bych šel, a z Bozaka dovalím, ale jen když bude rozumná účast.... což zítra nevypadá..

nemóóóóžem,středy jsem v bozaku

Dal jsem,že nejdu ale pokud budu stíhat tak dovalím.

Pánové na olešnickém kluzišti se už dá trénovat. Sice tam ještě nejsou ukotvený brány k mantinelu, ale to je spíš kosmetická záležitost.

ze soboty na nedeli nevim kdy jsme sel spat ale zjitil jsem ze je dbry v sobe mi tak 0,2 promile :D

Borci tak co fotbalek ve středu, dáme?

Veliká gratulace k prvním z mnoha bodů a jen stručně zareaguju na věci v diskusi zmíněné. V hokejovém finále máme každý svého favorita a já mám hlavně radost že titul vlastně zůstane v regionu. Kdyby tam nebylo Brno tak bych teď fandil Pardubicím. Jinak se na dálku omlouvám Růžičkovi kterej se podle všeho rozchytal. Takže ať vyhraje lepší. Určitě musím zpropagovat i další sp. akci a tou je tenisový turnaj OLEŠNICE CLOSE 2012 jenž přijímá přihlášky do čtvrtka a zmíním i prvomájový boskovický Běh za sedmizubým hřebenem jemuž končí registraci 15.4.. Tým Olešnice by se mohl účastnit soutěže družstev v případě registrace jednoho běžce jenž by doplnil čtveřici Komárková, Hloušek, Weis, Jílek. Co vy na to? KNĚŽEVES FOREVER :-)

Supr trupr extra special.

jojoj dneska luxus jak neco z mej strany mi tam chybel jeden utocnik na stridani ale jinak parada doufam ze nam to vydrzi aspon chvilku

To byla jízdáá

No jistěěěěěěěěěěěěě

chlapci dneska paráádní fotbal

!!!POZOR HRAJE SE NA UMĚLCE V LETOVICÍCH.!!!

TJ Sokol Horní Lhota 0:5 FC Stras Letovice

TJ K20 Šošůvka 2:1 Hřebci Ludíkov

Když už jsme u toho hokeje. Je škoda Štěpánka v Davis Cupu.........

hoši klídek vyhraje ten lepší tým :D takže ti co ví tak ví a ti co neví pochopí :D ale po hokejovej stránce to bude asi luxusní pokoukání .. oba týmy hrajou poslední dobou pěknej hokej .. akorát teda na komeťáky se nedá dívat .. to je jak hejno bobrů mohli by se oholit když budou v televizi :D:D

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 3
Kdo muže dneska určitě dojděte. Bude nás dost.