Diskuze

vitku i kdyby meli mapu takse ji nestihnou naucit protoze tech drnu mame moc :D

njn letovčáci jsou zvyklý na jejich rovnej povrch, museli by mejt mapu drnů našeho hřiště aby nebyli zaskočeni :D

Ták,ták

Jak tak koukám na výsledky sokola letovice to je něco jak LPP? V neděli si to asi užijeme ale co nemáme co ztratit, náš fotbalový chrám Corn stádium už mnoho favoritů zaskočil

Už máme udělanou i tabulku

joo takhlee :D

I kdyby Šovka vyhrála tak jsme před ní o skóre.

pokud se nepletu měli by sme být druzí pokud šovka prohrála

FC Sebranice 1:5 FC Stars Letovice
Pozdní sběr 1:3 FC Lhota u Lysic
FC Sokol Letovice 13:1 Orel Rock Boskovice
SK Skalička 2003 0:4 Hřebci Ludíkov

tak pánové za 14 dní mi sundají sádru , a pak podle rentgenu budto bez sáddry nebo mě daj krátkou se kterou už budu moct aspoň trochu šmajdat . . takže se snad už brzo ukážu u střídačky :D ale podle doktorů kteří tvrdí že mě to sroste až za půl roku to vypadá že letos bud pouze přihlížet.

Projevilo se ale že to byl první takhle hromadnej závod kterej jsem běžel. Příště to zkrátka po taktické stránce musí být o hodně lepší. Chvilkama jsem po startu musel jít krokem a potom zase sprintovat když se přede mnou otevřel prostor a to si potom vybralo svoji daň. I v bezmála osmatřiceti je co zlepšovat

pEpO i tak klobouk dolů, nechal si za sebou 320 soupeřů, což není špatný ,ne?!

Poněvadž se cítím být reprezentantem SK 2006 v jiném sportovním odvětví, je mojí tentokrát ne tak milou povinností informovat Vás o tom jak jsem dopadl na Běhu za sedmizubým hřebenem konaném v úterý 1.5.. V podstatě se dá říct, že ačkoli jsem měl celkem natrénováno, posral jsem si to hned na začátku kdy jsem se pozdě zařadil mezi startující a musel celý běžící dav složitě prokličkovávat. Navíc mě na cca čtvrtém kilometru postihla krize, kterou jsem sice překonal, ale výsledek nakonec nebyl lepší než 83. místo (z 403)celkově za 45:09. Co se týká času tak jsem sice nebyl úplně nespokojenej, ale žádná hitparáda to teda taky není. KNĚŽEVES FOREVER

Carlosi, tak vcera dokolika?

itale kdyz jsi u tej ucasti kde jsi byl vcera ze jsi nedosel do hasicarny ????

Pánové věřím že se tu potkáme v co největším počtu!!!!!
Účast takřka povinná!

Dneska večer kdo nevíte coby,tak Kněževes pod stadionem pálíme čarodejnice a Chlastáme!!

Jo a mimochodem ,´Jestli chceš někomu radit,tak běž radit do Glóbusu,´ Tak to je nejvíc

Tak pánové Šošůvka dostala vejprask ve Lhotě u Lysic 8:0 .Lhota dala za poslední dva zápasy 18.gólů to je pěkný

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 4
Pánové, letos stojí česká liga za sledování.... Plzeň Příbram 5-0 .....předposlední kolo a o titul se rvali 3 celky..........