Diskuze

Vidím Dázi, že mi čteš myšlenky..

Dneska nás soupeř donutil makat.A jediný štěstí,že jsme makali a vydrželi,jinak to byl průser

Borci dneska tvrdá dřina, soupeř zaslouží maximální uznání, opravdu tým na svém místě v tabulce.
Jednoznačně jsme jim ukořistily 2 body. Mooc nechybělo a mohla být senzace.

Akci dám do kalendáře..

V úterý od 16.oo hod. budou probíhat na výletišti bourací práce před plánovanou rekonstrukcí.Bylo by dobrý se zúčasnit,už proto,že tento objekt využíváme.Takže pokud by jste si někdo udělal dvě hodinky čas bylo by to minimálně vhodné. Neberte to na lehkou váhu.

a pro zajímavost i 2k11 E-Type - Back 2 Life http://www.youtube.com/watch?v=XvEbZKBZddA&ob=av2e

taj video z roku 2k9 http://www.youtube.com/watch?v=yOSF3WtcElA jsou tam jiný koukatelný slečinky :D

no hele mladý borce by sme na to nalákali to jo ale jde o to že kdyby tam náhodou došly nějaký fanynky jestli by rozdejchaly naše vykulený oči a vyplazený jazyky slintajíce při tom :D navíc v 90tejch letech se dělala kvalitní hudba .. ale E-type moc lidí nezná dle mýho názoru :D ale pokud vím tak ještě v roce 2k9 E-type fungovali ale v klipech nějak nebyla už tato tanečnice :D záměrně nepíšu zpěvačka páč většinu vokálů nazpívala úplně jiná ženská , tato krasotinka pouze otvírá hubu a natřásá se :D a jen tak pro zajímavost původem
je z turecka :D

Hrůza, opět nás čeká rok bez ligy mistrů. Takhle hraje mistr?.... no fuj.

Tak jsem zklamanej........Liberec hrál tužku...a přesto titul 0:0 finále..nuda.Chcu je vidět v lize mistrů...tam se nedstanou.

No tak po shlédnutí pár věcí bych k tomu měl....
zaprvé..proč ne, jen bych rozhodně zachoval stávající kostým. myslím že náš dres velikosti XL by zničil všechny "přednosti" o které ti jistě v tom klipu šlo..

zadruhé..vidím že v nepřízni počasí jsi s dopingem začal o něco dříve..

zatřetí..nejsem si jist jestli by tato oldies hudba oslovila benjaminy našeho týmu.
Jinak říkám sem s ní, mám lehce natáhlý stehenní sval, tak bych ji rovnou zaměstnal jako fyzioterapeutku

Tuto kulturní vložku bychom měli zavést před zápasem v Kněževsi.
Co na to pokladník? Přepokládám že výkon týmu i fanoušků by doznal určitých (pozitivních) změn

http://www.youtube.com/watch?v=VK2Amr_V1Fg
Samozřejmě v kněževském dresu, jak jinak že?!

Rozpis na sečení hřiště pro letošek v sekci pro hráče.

Plzeň!

Plzeň

Tak dnes to vypukne přenos začíná od 17:00 na ČT4.
Doufám že Plzeň využije a použije své zkušenosti z evropských pohárů a večer bude mistrem.
Jak to tipujete vy?

Já jsem za Plzeň, doufám že Liberec za týden padne jak Waršavu.
Podle mě jednoduchá matematika, český mistr se utká o ligu mistrů. Má Liberec naději uspět? - nevěřím v zázrak. Plzeň Ano. Ještě by asi měla šanci Sparta, ale ta je už nyní mimo tuto příjemnou strarost.

Ted´mě zajímá finále,jak sviňa

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 3
Uznání všem kluci. Škoda, že to nakonec nebyla ta senzace, ale doufám že ten bod nebo jemu podobný těžce vybojovaný budou nakonec důležitý. Těším se na příští týden a možná o tom i něco napíšu. Doufám, že budu psát něco hezkýho. KNĚŽEVES FOREVER