Diskuze

pEpO ´Poklonka´

Rád jsem tě viděl, a moc rád tě uvidím na příštím zápase. Jsem rád, že tvé básnické střevo bují a bytní, byť apendicitída mu nehrozí

respekt Pepíku

Má tam být růže rostou mezi trním a Davidův gól byl v 66.min.

Výkon domácích byl poctivý a spolehlivý.V zadu opět téměř bez chyby a vepředu góly padají a nebezpečný je každý hráč. Díky borci, jen tak dál.

Namísto bohoslužby, vedly mé kroky nedělním jasným ránem do míst, kde nad vískou malebnou návrší se pne a bystrý vánek jej ovívá, kde za váníc zimních povoz nejeden pouť svoji končí a do jarního tání setrvati musí. Tam chrám velebný se nachází a CORN STADIUM se zove.
Dnešní soupeř našich rytířů v blakytné zbroji nesl název Hřebci Ludíkov. Jeho výsledky budily respekt, neboť soupeř z posledních tří zápasů neztratil ani bod. Hráči ve žlutém se představili ve velmi dobrém světle a předvedli zde sympatický výkon. Jenže démanty bývají zasypány kamením, rže rodstou mezi trním a i mezi hřebci se občas najde osel. Ale popořadě.
Náš tým pro toto utkání postrádal Pepu V., Honzu a zadní řady byly oslabeny o Erika.
Úvod utkání byl poznamenán momentem, kdy byla hostům odpískána malá domů. V ten moment se začal jako idiot chovat jeden z ludíkovských a vydrželo mu to po zbytek utkání. Podle reakcí některých hráčů ve žlutém mu to asi vydrží i po zbytek života

Jdu na to. Vydrže

Report,report,report

PePo co slibeny textik o včerejším zápase

A jééé vidím dlouhý vedení

Ala asi nic moc matroš.

david si něčeho šlehnul

Kdo neskace.....nakupuje v IKEA.....Hop,Hop,Hop!!

Pojďme hoši,pojďme do toho.

tak dneska sem to azkoušel i se sádrou se dá v pohodě jezdit .. akorát plyn se blbě mačká páč nemám pohyblivej kotník .. no uvidíme ale vyhcázky mě nevychází :D
mám od 9 do 11
tak uvidíme

vejťo jasan dojeď kouknout už teď v neděli bude to řezničina

Víťo ať už tě vidím alespoň na střídačce.

tak pánové další poznatky o zdravotním stavu :D takže dlouhá sádra sundaná .. teď mám krátkou ještě na 3 týdny .. pak už by to mělo bejt v cajku. uvažuju o tom jestli už se za váma nepodívám v neděli .. ale uvidíme ještě jak to všechno dopadne .. ale 26.5 do úsobrna se musím podívat na 100%. páč tam maj dobrou hospodu hned u hřiště :D

Borci mělo to dneska náboj, pěkný zápas! Mám k němu ale jednu poznámku pane Karle že jste dal gol a pane Jiří že jste chytil penaltu nebudeme vám počítat pokutu za tu neúčast na teambuildingu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108232
Dnes: 0
Online: 3