Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Dáza | 12.06.2012 19:54
Dnes žabomyší zákopová válka se štastným koncem.
A nebýt pana Čecha který zjevně ctí tradice, tak se vlastně nic moc od 6 minuty nedělo.
Velmi se těším na komentář Davida k Petru Čechovi.
Osobní profil Rytmus. | 12.06.2012 17:51
Sekce Pro hráče : Diskuze
Osobní profil Rytmus. | 12.06.2012 17:41
Vole
Osobní profil dusin158 | 12.06.2012 15:03
vecna dotaz k ankete nejde jeden hlas rozdelit mezi vsechny ???
Osobní profil Ital. | 11.06.2012 21:02
Pro naše alkoholiky důležitý test. Jak starý je Váš mozek? Na začátku se vám ukážou čísla, ty pak zmizí a vy musíte v pořadí tak jak byla čísla kliknout správně od nejmenšího po největší na kružnice které se zobrazí místo čísel. Hlaste výsledky!!! To číslo na konci.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
Osobní profil pEpA W | 11.06.2012 8:51
Tak po dvou prohrách jste bodovali na horké půdě. Příště Horní Lhota které toho dost dlužíme ještě z dob "mého působení v klubu". Věřím, že jim dáte tak bůra a dohrajete skvělou jarní sezonu jak se sluší a patří. KNĚŽEVES FOREVER
Osobní profil Ital. | 10.06.2012 18:16
Hej borci, mrkněte na Rozsíčku z deseti zápasů 6 remíz!!!!! to je snad rekord.....
Osobní profil Ital. | 09.06.2012 23:28
Vítku, běž do Trpína furt s tím Barošem nemám ho moc rád, ale včera to srala hlavně obrana jestli sis nevšiml, a Baroš je útočník...
Osobní profil Luc1f3ron | 09.06.2012 22:44
rozhodně se s tím nesere a myslím že mluví za většinu lidí .. hlavně to o barošovi to sedlo jak prdel na hrnec.
Osobní profil pEpA W | 09.06.2012 22:37
Jasně že je to trošku přehnaný a teatrální, ale myslím že je to jasnej záměr. Už kvůli těm dvěma zápasům je třeba něco změnit. Kdo zná řeckej fotbal tak ví, že s podobným fotbalem a taktikou-netaktikou by byla jen náhoda neprohrát znovu. Mám ho rád jako baviče a myslím že jako hlas lidu to teda dost sedlo
Osobní profil Ital. | 09.06.2012 21:53
va zapasy. A Sip jako fotbalovy expert...taky drsnej vtip...
Osobní profil Ital. | 09.06.2012 21:51
Na me je tohle uz moc. jsem na ne nasranej ale takhle hodnotit je predcasne. hraji jeste d
Osobní profil Rytmus. | 09.06.2012 19:45
Pravda svatá!!!!
Osobní profil Rytmus. | 09.06.2012 0:02
Dneska to pro mě byl zápas obránců.
Osobní profil Ital. | 08.06.2012 23:46
No koment.... čekal jsem že prohrajeme, ale debakl ne. český fotbal je na tom hůř než jsme se odvažovali domýšlet. Ale nevím proč....Máme brankaře kterej vyhrál ligu mistrů, ale za celý zápas nevytáhne jediný nadstandartní zákrok aby nám dal alespon malou šanci. O obraně mluvit nebudu protože tam to byl největší průser. tři rusy si několikrát povodili 5 našich hráčů a nebýt takový vemena při zakončení tak se skore nezastavilo na 4:1..... Co se týče Baroše. Zápas se mu nepovedl. A upřímě doufám žepo EURU skončí už to nemá zapotřebí. Hvězda už byl a prachů má vydělanejch taky dost. Já se jen těším až odejde a všichni co na něj plivou se budou radovat se pak budou divit že Lafata, Pekhart jsou na tom ještě hůř, ono totiž pánové není kde brát.....

A ještě, mi nedá jeden komentář. Bílek je debil! Celou dobu mluví o kadlecovi na stoperovi, pak ho dá na beka kde hořel jako papír.... A jeho pojetí hry na jednoho hrota, ať jde doprdele, to bych raději sedel na lavičce než hrát sám mezi třema stoperama v útoku....co tam chceš vymyslet, nedivím se že je pak Baroš marnej...
Osobní profil Luc1f3ron | 08.06.2012 23:23
ukázal ise kvality Baroše a 4echa :D čech chytne hovno když nemá na brankovej čáře 10 hráčů z chelsea a baroš by měl jít do důchodu myslím že i já o berlích bych za těch 90 minut nachodil víc jak on :D

jo jináč zprávy o zdravotním stavu .. ve středu sundali sádru a dneska už první krůčky bez berlí nohy sice ještě nateklá v místě zlomu ale je to cajk nebolí, a rozhejbává se to nádherně .. na rehabilitaci jim spadly huby když sem tam měl cvčit nevěřili vlastním očím .. :D jináč teď mě čeká cca 30x nějaký magnety a 20x vířivka. takže se těším jak si s váma už co nevidět kopnu aspoň na tréninku nebo při rozkopávání na zápas.
Osobní profil Dáza | 08.06.2012 22:59
Tak nevim, nehraje se fotbal na goly? neni potřeba obrana-záloha a útok?
Nevite co to běželo v tv?
V programu psaly EURO 2012, neni to fotbal?
Kde byl soupeř Ruska? Prý měli hrát naši, kde byli?
Kdo je Bílek? nebo žloudek? Co to K..a bylo????
Mě někdo heknul tv ne?

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz